WEDSTRIJDVERSLAG 06/06/2010 door Erno, op 06-06-2010 13:24:15
NAALDERT FC – JIENS BOYS 6 – 0
De vuurpijlen die deze week werden heen en weer geschoten moesten zorgen voor de nodige spanning bij deze streekderby. De ‘hits’ was echter de spelbreker om er meteen van bij het begin in te vliegen. Beide teams begonnen dan ook voorzichtig aan de partij, kwestie van niet op ‘de muil’ te gaan. Naaldert bleek het opportunist. Snelle ingooi van Christophe en Steven ging op links langs de lijn. Zijn voorzet werd door Paul aan de eerste paal binnen getikt. Niet in twee maar in ιιn tijd. Aan beide zijden waren er toen mogelijkheden. Het was de thuisploeg die verzuimde de beste kansen te verzilveren. Bij de rust moest er dringend vocht worden getankt. De hitte woog loodzwaar. De bezoekers staken na de pauze ons een handje toe. Tiemen trok een diagonaal over het veld en speelde de bal gepast aan Steven binnen de grote rechthoek. Zijn voorzetschot van op rechts werd door de eigen verdediging over de doellijn gewerkt. Ze prikten dadelijk tegen en claimden een strafschop bij een duik zonder water. Water dat er wel aan te pas kwam bij een ingelaste drinkpauze. Een zegen voor Naaldert was dat niet want ze hadden op dat moment de bezoekers volledig in hun greep. Tiemen ging op solotoer binnen de grote backlijn, zette drie man in de wind en schoot kurkdroog in de linkerbenedenhoek. Jan wordt op links weggestuurd, vergeet de bal breed te leggen en gaat voor eigen succes. Hij heeft twee tellen en een kluts nodig om de bal met het hoofd voorbij de doelman te krijgen. Buiten een schot op doel waren de bezoekers in de tweede helft niet meer gevaarlijk. Naaldert pakte het veel slimmer aan en schakelden razendsnel van verdediging naar aanval over. Voorzet van Steven tot aan de tweede paal, Jan zijnen stek. Hij legt de bal voor open doel waar Paul mag afwerken. Net voor affluiten weerlegt Glenn de kritiek van vorige week op de verdediging. Uitverdedigen naar voor heet dat. Drie man die aan hem kleven en dan nog Paul kunnen lanceren van op eigen helft. Dat is een counter kunnen plaatsen. Paul dus van op eigen helft vertrokken, ziet Jan meegaan en speelt de bal dus wel breed. Een eitje om zo een kans af te werken. Hollanders zijn egoοsten, maar ze zitten wel op het WK in Zuid-Afrika en wij niet.
OPSTELLING NAALDERT: ANDY BUEKERS, TIEMEN EERDEKENS, ERNO LATET, PAUL LETEN, BRAM VANGENEUGDEN, GLENN DANIELS, STEVEN HOUBEN, JAN VANAAKEN, CHRISTOPH LUCAS, TOM BROUX en CHRISTOPHE PENASSE( 36’ NORBERT VELTJEN).
WEDSTRIJDDUUR: 2 x 35’
SCHEIDSRECHTER: FRANCO PUT
GELE KAARTEN: Geen
RODE KAARTEN: Geen
TOESCHOUWERS: 11
DOELPUNTEN: 6’ PAUL LETEN 1 – 0, 41’owngoal 2 – 0, 51’ TIEMEN EERDEKENS 3 – 0, 53’ JAN VANAAKEN 4 – 0, 57’ PAUL LETEN 5 – 0 en 68’ JAN VANAAKEN 6 – 0.

Reageren | Lees reacties (0)
WEDSTRIJDVERSLAG 30/05/2010 door Erno, op 30-05-2010 13:54:44
FC TRAM – NAALDERT FC 4 – 13
Een uitslag als deze doet je vermoeden dat het om een minivoetbalwedstrijd ging. Vooroorlogse uitslagen behoren nu eenmaal tot de gebruiken in het recreatievoetbal. Als je als thuisploeg een wedstrijd moet spelen na een nachtje stevig feesten, dan dreig je niet nuchter aan de aftrap te verschijnen en geen volledig elftal tussen de lijnen te brengen. Niettemin werd er een verdienstelijke partij voetbal gespeeld. Net voor het halfuur werd de bal bij Naaldert achteraan breed gespeeld. Glenn deed een stapje naar achter in plaats van naar voor. Nick mocht de bal oppikken en met een schuiver scoorde hij zijn eerste van de middag. Nog voor de pauze verdubbelde hij zijn conto. Andy moest met een armzwaai de bal uit zijn doelvlak ontzetten. De bal werd tussen de benen van Erno panklaar stil gelegd en Nick scoorde wellicht de makkelijkste uit zijn carriθre. Na de pauze was het vat nog niet af. Verre uittrap van de doelman. Bij Naaldert dachten Glenn en Erno aan buitenspel, maar de spelleider liet Kristof doorgaan. Glenn kon hem met een duwtje nog foutief stoppen voor de grote rechthoek. De toegekende vrije trap werd door Joris met een lage schuiver in de rechterbenedenhoek voorbij de muur gekruld. Kristof werd beloond met een doelpunt voor zijn bedrijvigheid. Hij ging op solotoer binnen de grote backlijn, hield twee man aan de draai en met wat geluk, schoot hij de bal met een carambole van kort bij in doel. En wat deed Naaldert zult u zich afvragen? Het scoorde, mistte een strafschop onderweg en nam afgetekend afstand van de tegenstander. De details van hun wedstrijd staan op de velletjes van onze ‘President’. Hij gaat me de stijl van het verslag van vandaag zeker niet kwalijk nemen.
OPSTELLING NAALDERT: ANDY BUEKERS, ROBBY VANOEVELEN, LEROY SCHUYTEN, ERNO LATET, PAUL LETEN, BRAM VANGENEUGDEN, GLENN DANIELS, STEVEN HOUBEN, JAN VANAAKEN, ROBRECHT EXELMANS en CHRISTOPHE PENASSE.
WEDSTRIJDDUUR: 2 x 35’
GELE KAARTEN: Geen
RODE KAARTEN: Geen
TOESCHOUWERS: 12
DOELPUNTEN: 2’ ROBBY VANOEVELEN 0 – 1, 9’ STEVEN HOUBEN 0 – 2, 11’ en 12’ JAN VANAAKEN 0 – 3 en 0 – 4, 24’ NICK VAN DE REYD 1 – 4, 29’ PAUL LETEN 1 – 5, 30’ CHRISTOPHE PENASSE 1 – 6, 31’ NICK VAN DE REYD 2 – 6, 33’ en 42’ PAUL LETEN 2 – 7 en 2 - 8, 44’ ROBBY VANOEVELEN 2 – 9, 48’ JORIS LENSKENS 3 – 9, 53’ JAN VANAAKEN 3 – 10, 57’ KRISTOF VANSCHOOREN 4 – 10, 60’ ROBBY VANOEVELEN 4 – 11, 67’ JAN VANAAKEN 4 – 12 en 70’ ROBBY VANOEVEEN 4 – 13.

Reageren | Lees reacties (0)
WEDSTRIJDVERSLAG 23/05/2010 door ERNO, op 23-05-2010 19:17:24
NAALDERT FC – VANHELMONT 1 - 1
Eind mei kan het al eens warm zijn. Beide ploegen hadden weinig last van de warmte en maakten er desondanks een aangenaam kijkstuk van deze derby. Naaldert kende een droomstart. Een voorzet van Bram, van op rechts, belandde via een bezoekend been in doel en dat al in de eerste minuut. Daarna trokken beide ploegen met open vizier richting doel. Een hoekschop van Paul viel boven op de deklat en een bal van de bezoekers spatte uiteen op de kruising. Op het kwartier schotelde Norbert een vrije trap voor doel. De deviatie van Christophe verdiende beter. Daarna moest Andy gevat uitkomen om Vanhelmont van de gelijkmaker af te houden. Die kwam er even later wel. Een terugspeelbal van Norbert werd door het harde veld een Lob. Andy twijfelde, durfde de bal niet met de hand spelen en toen hij de bal met de voet wou spelen, was hij al over de lijn. Nog voor de pauze moest Glenn een keer ingrijpen om Naaldert van een achterstand te behoeden. Bij de pauze werd Werner in de spits vervangen. Het mag duidelijk zijn dat hij na acht jaar het voetbalveld te hebben gemist nog wat matchritme te kort komt. Na de pauze bleef het een evenwichtige partij. De bezoekers eisten het leer op en waren technisch beter. Naaldert deed niet onder en had de beter opgelegde mogelijkheden via Bram, Paul en mezelf. Daarna volgden de kwetsuren bij de thuisploeg elkaar op. Eerst moest Davy noodgedwongen van het veld en hij werd vervangen door Robby. Henryk ging de wedstrijd verder in goede banen leiden. Op het uur verdraaide Robby zijn knie en met afgescheurde gewrichtsbanden mag hij een kruis maken over het seizoen. Naaldert nog even met zijn tienen, net zoals de bezoekers, drong niet meer aan. Het werd dan ook een terecht gelijkspel.
OPSTELLING NAALDERT: ANDY BUEKERS, DAVY VANPOL, TOM BROUX, ERNO LATET, PAUL LETEN, BRAM VANGENEUGDEN, CHRISTOPH LUCAS, GLENN DANIELS, NORBERT VELTJEN, WERNER VANHOVE ( 36’ FRANCO PUT) en CHRISTOPHE PENASSE.
WEDSTRIJDDUUR: 2 x 35’
SCHEIDSRECHTER: ROBBY STEENBERGHS
GELE KAARTEN: Geen
RODE KAARTEN: Geen
TOESCHOUWERS: 17
DOELPUNTEN: 1’ BRAM VANGENEUGDEN 1 – 0 en 25’ NORBERT VELTJEN 1 – 1 (owngoal).

Reageren | Lees reacties (0)
WEDSTRIJDVERSLAG 16/05/2010 door Erno, op 16-05-2010 15:52:59
SK TEUT – NAALDERT FC 0 – 8
Ook voor deze wedstrijd bracht Naaldert weer een onuitgegeven elftal tussen de lijnen. Communiefeesten in de maand mei en het gemis aan een goed GPS-toestel blijken momenteel onze grootste handicap te zijn. Gelukkig zorgt men bij Naaldert zelf voor opvolging. Tom heeft dat nu ook goed begrepen en vandaag mochten we beroep doen op de jongste zoon van ιιn van onze gewezen doelmannen. Guido mag trots zijn. Bram doorstond de vuurdoop met verve. Naaldert trok meteen strijdvaardig naar. Nog voor er goed een kwartier gespeeld was, had Paul al alle illusies bij de thuisploeg weggenomen. Eerst had hij dankbaar het geschenk van de middenvelders van Teut aangenomen om de score te openen en na een mooie uitgespeelde actie verdubbelde hij de score op aangeven van Robby. De thuisploeg knokte zich terug in de wedstrijd maar kende pech in de afwerking. Tot tweemaal toe stond het doelkader in de weg. Na de pauze nam Naaldert wat gas terug. Teut werd gevaarlijker en Andy bewees dat hij een betrouwbaar sluitstuk is. De hoekschoppen van de thuisploeg bleven hun gevaarlijkste wapen. Op ιιntje ervan ging alles en iedereen onder de bal door. Gelukkig voor Naaldert ging het leer aan de tweede paal buiten. Robrecht had ondertussen het terrein gevonden en kwam in de plaats van Steven. Die zat nog vers en met een mooie solo op links nam hij de doelman met een gekruist schot te grazen. Naaldert bleef naar hartenlust combineren. Voorzet Paul toot aan de tweede paal, waar Robby, klein van gestalte maar groot in zijn acties, een gaatje vond tussen doelman en staak. Nog even veerden de gastheren op. Ze glipten door de buitenspelval en Andy en Davy brachten met vereende krachten redding. De hoekschop die uit deze fase volgde werd onbegrijpelijk van op 1 meter voor doel nog over getrapt. Dan schoot Paul nog eens uit zijn sloffen. Vrijgespeeld op rechts vloog zijn voorzet over de doelman aan de verste staander binnen. Met een subtiel lobje moest de doelman zich even later opnieuw gewonnen geven. Op het uur volgde het orgelpunt. Vrije trap van Robby, die de bal op het penaltypunt zou droppen. Oud, maar nog niet versleten, wachtte ik geduldig op de witte stip. Mij stond niets meer te doen dan de afvallende bal via een uitgestoken been in het mandje te leggen. Voetbal kan toch simpel zijn.
OPSTELLING NAALDERT: ANDY BUEKERS, DAVY VANPOL, TOM BROUX, ROBBY STEENBERGHS, ERNO LATET, PAUL LETEN, BRAM VANGENEUGDEN, STEVEN HOUBEN (41’ ROBRECHT EXELMANS), CHRISTOPH LUCAS, ROBBY VANOEVELEN en CHRISTOPHE PENASSE.
WEDSTRIJDDUUR: 2 x 35’
GELE KAARTEN: Geen
RODE KAARTEN: Geen
TOESCHOUWERS: 7
DOELPUNTEN: 14’ en 16’ PAUL LETEN 0 – 1 en 0 – 2, 31’ ROBBY VANOEVELEN 0 – 3, 47’ ROBRECHT EXELMANS 0 – 4, 48’ ROBBY VANOEVELEN 0 –5, 53’ en 54’ PAUL LETEN 0 – 6 en 0 – 7 en 59’ ERNO LATET 0 – 8.

Reageren | Lees reacties (1)
WEDSTRIJDVERSLAG 09/05/2010 door Erno, op 10-05-2010 17:11:35
FC WANHOOP – FC NAALDERT 4 - 3
Het moest er eens van komen ! Naaldert keek afgelopen zondag tegen de eerste nederlaag van het seizoen aan. Het moest enkele titularissen missen en dat zich wel gevoelen. Dit doet echter geen afbreuk aan de moedige strijd van de andere tien jongens die wel tussen de lijnen stonden!! De thuisploeg begon in overdrive en ze stonden vlug voor. Naaldert had wat moeite met het ondertal maar stilaan kwamen ze in hun ritme en werd het spel beter. Steven, op snelheid, werd gepakt in de grote rechthoek. De strafschop werd door Andy feilloos omgezet. De bezoekers drukten nu door. Weer Steven, die langs het lijntje ging, met een pracht voorzet en deze werd door Franco mooi binnen geknikt. Lang was de vreugde niet. Amper 3 min later was het weer gelijk. Dan volgden er vijf dolle minuten van de thuisploeg. Andy stond pal. Met een paar geweldige reflexen hield hij stand tot de rust. Naaldert startte heel scherp aan de tweede helft met een knal van Christophe op de paal. Na een tegenaanval stond het weer op achterstand met een afstandschot van op 20 meter. De ref trad toen op het voorplan met enkele rare beslissingen. Naaldert kende ook nog pech op doel met pogingen van Paul, Stofke en Steven. De bal wilde er niet in. Na slecht uitverdedigen van de thuisploeg, snoepte Steven de bal af en met een heerlijke krul stond de 3-3 op het bord. Ook bij de bezoekers ging men in de fout en ze kwamen weer op achterstand. Die slag kwam Naaldert niet meer te boven. Een heel goede wedstrijd van Naaldert werd echter niet beloond voor de geleverde inspanningen. Een gelijkspel was er een betere weergave geweest ! Een mooi verslagske van een trotse President!
OPSTELLING NAALDERT: ANDY BUEKERS, TOM BROUX, NORBERT VELTJEN, GLENN DANIELS, PAUL LETEN, PAUL VEESTRAETEN, STEVEN HOUBEN, CHRISTOPH LUCAS, FRANCO PUT en CHRISTOPHE PENASSE.
WEDSTRIJDDUUR: 2 x 35’
GELE KAARTEN: Geen
RODE KAARTEN: Geen
TOESCHOUWERS: 2 (President en echtgenote)
DOELPUNTEN: 8’ 1 – 0, 25’ ANDY BUEKERS 1 – 1(strafschop), 32’ FRANCO PUT 1 – 2, 35’ 2 - 2, 40’ 3 – 2, 52’ STEVEN HOUBEN 3 – 3 en 63’ 4 –3.


Reageren | Lees reacties (0)
WEDSTRIJDVERSLAG 25/04/2010 door Erno, op 25-04-2010 12:16:11
WUYTENS - NAALDERT FC 2 - 2
Naaldert startte vandaag met veel respect voor de tegenstander aan de partij. Die nam dan ook de aanvangsfase voor haar rekening met enkele schoten van uit de tweede lijn die precisie mistten. Eens de studieronde voorbij zorgden de bezoekers voor meer evenwicht in het spelbeeld en meer zelfs. Johnny werd net buiten de rechthoek foutief afgestopt en moest geblesseerd van het veld. De vrije trap werd door Steven op het hoofd van Franco geschilderd. Verrast door zoveel vrijheid raakte de bal zijn hoofd verkeerd en het leer ging over de dwarsligger. Het was de voorbode van nog meer. Naaldert ging meer in zijn mogelijkheden geloven en hoger spelen en storen. De plaatselijke doelman ontzette de bal slecht en van op de rechterflank trof Paul raak met een voorzetschot dat aan de tweede paal binnen dwarrelde. Naaldert wettigde de voorsprong met nog enkele snelle acties. De thuisploeg claimde nog een mogelijkheid toen Glenn samen met een aanvaller samen neergingen in de grote rechthoek. De spelleider, en wij samen met hem, zagen daar geen strafschop in. Rusten geblazen, en dat was welkom onder een loden lentezonnetje. De thuisploeg trok na de pauze meteen naar voren en dat leverde enkele hoekschoppen op. Dat bleek hun gevaarlijkste wapen, want ze klommen meteen na rust op eentje daarvan op gelijke hoogte. Veel te vlug en Naaldert moest even bekomen. De thuisploeg vuurde nog enkele schoten af uit de tweede lijn, zonder succes. Naaldert nam de partij terug in handen en Steven speelde zichzelf vrij buiten de grote rechthoek. Met een pegel rechtdoor rechtaan verschalkte hij de doelman. Weer kon Naaldert niet lang profiteren van de voorsprong. Met een uitgespeelde actie klommen de gastheren weer op gelijke hoogte. De bezoekers speelden voor een driepunter. Robrecht , solotoer, werd foutief gehaakt binnen de grote rechthoek. Een glasheldere elfmeter, maar tot ieders verbazing werd de bal door de spelleider buiten de backlijn gelegd. De vrije trap die daar uit volgde werd door Jan tegen de dwarsbalk getrapt. Paul werd even later vrijgespeeld voor de doelman, zag Davy niet vrij staan en ging voor eigen succes. Hij besloot echter op de doelman. Naaldert dwong nog enkele hoekschoppen af, maar kon daar geen profijt meer uit halen. Het eerste gelijke spel van het seizoen was een feit en daar was de thuisploeg het meest tevreden om. De ontgoocheling overheerste bij de bezoekers om de eerste verliespunten van het seizoen.
OPSTELLING NAALDERT: ERNO LATET, TOM BROUX, NORBERT VELTJEN, GLENN DANIELS, PAUL LETEN, STEVEN HOUBEN, CHRISTOPH LUCAS (36’ DAVY VANPOL), FRANCO PUT, ROBRECHT EXELMANS, JOHNNY VANDERSTUKKEN (17’ JAN VANAAKEN) en CHRISTOPHE PENASSE.
WEDSTRIJDDUUR: 2 x 35’
GELE KAARTEN: Geen
RODE KAARTEN: Geen
TOESCHOUWERS: 24
DOELPUNTEN: 24’ PAUL LETEN 0 – 1, 38’ 1 – 1, 51’ STEVEN HOUBEN 1 – 2 en 55’ 2 – 2.

Reageren | Lees reacties (1)
WEDSTRIJDVERSLAG 18/04/2010 door Erno, op 20-04-2010 20:40:44
NAALDERT FC – MIEZAERIKEN HAM 7 – 1
De honger naar voetbal was groot, of toch weer niet? Naaldert startte met een numeriek ondertal en moest een kwartier lang de evenknie dulden van de bezoekers. Naaldert kwam dan op volle sterkte en er werd optimaal gebruik gemaakt van de snelheid en techniek van onze voorhoede, Paul en Steven. Paul mocht eenmaal op links en eenmaal op rechts doorgaan en voorzetten. Steven en Jan zorgden voor de afwerking. Net voor het halfuur leek de wedstrijd al gespeeld. Nu was Steven aangever voor Paul, die tussen twee verdedigers in de stand op 3 – 0 bracht. Na de koffie ging Naaldert nog even door. Weer een voorzet van Steven, maar nu was Jan de afwerker. Hij scoort gemakkelijk de laatste tijd en niet alleen bij zijn thuis. Bij de thuisploeg werden de teugels wat gevierd en na handspel van Norbert binnen de grote rechthoek konden de bezoekers milderen van op de stip. Zonder echt door te duwen bleef Naaldert de betere ploeg en ze liepen nog verder uit. Christophe zonderde Steven alleen af voor de doelman en hij werkte beheerst af. Zijn mooiste maakte hij even later met een heerlijke krul in de winkelhaak. Een bal waar de bezoekende doelman zich helemaal op verkeek. Geen twee zonder drie dacht Jan en zijn derde van de middag prikte hij langs de doelman tegen de netten.
OPSTELLING NAALDERT: GLENN DANIELS, FRANCO PUT, ERNO LATET, TOM BROUX, NORBERT VELTJEN, PAUL LETEN (36’ ROBRECHT EXELMANS), JAN VANAAKEN, STEVEN HOUBEN, CHRISTOPH LUCAS, JOHNNY VANDERSTUKKEN en CHRISTOPHE PENASSE.
SCHEIDSRECHTER : HENRYK KUREK
WEDSTRIJDDUUR: 2 x 35’
GELE KAARTEN: Geen
RODE KAARTEN: Geen
TOESCHOUWERS: 14
DOELPUNTEN: 18’ PAUL LETEN 1 – 0, 22’ JAN VANAAKEN 2 – 0, 29’ PAUL LETEN 3 – 0, 42’ JAN VANAAKEN 4 - 0, 50’ 4 – 1(strafschop), 63’ en 66’ STEVEN HOUBEN 5 – 1 en 6 – 1 en 70’ JAN VANAAKEN 7 – 1.

Reageren | Lees reacties (1)
WEDSTRIJDVERSLAG 11/04/2010 door Erno, op 12-04-2010 13:22:21
ROLANDS CLUB – NAALDERT FC AFGELAST
De thuisploeg kampte met selectieproblemen en blies de wedstrijd op zaterdag vroegtijdig af.
Reageren | Lees reacties (0)
WEDSTRIJDVERSLAG 28/03/2010 door Erno, op 28-03-2010 16:14:37
NAALDERT FC – GERKENBERG BREE 3 – 1
Het is een traditie dat Naaldert na de jaarlijkse eetdag een goede partij voetbal op de mat legt. Jammer en helaas, tradities worden niet altijd in stand gehouden. Wat de neutrale toeschouwer vandaag te zien kreeg was een draak van een wedstrijd. Naaldert was duidelijk vermoeid van de werken tijdens de eetdag en daarbij kwam nog eens het invoeren van het zomeruur. Er zijn er nog altijd die moeite hebben met de klok, maar ze spijzen op die manier wel de spelerskas. Over de partij zelf kunnen we heel kort zijn. Het was een heel kregelige bedoening met veel gezeur en gemekker. Allemaal dingen die weinig te doen hebben met voetbal. Ik zag een openingstreffer van Robrecht die, uit een wel heel scherpe hoek, de doelman kon verslaan. We waren toen al een kwartier ver. Jan had weinig schijt aan het hele gedoe en verdubbelde voor rust de score. Na de koffie zag ik verder geklungel bij de thuisploeg en dat liet de bezoekers toe om tegen te scoren. Jan zorgde opnieuw voor de veilig voorsprong en Christophe en Davy hadden ieder om beurt een prachtige redding in huis om de Bree niet terug in de wedstrijd te laten komen. Naaldert kreeg nog minstens drie glasheldere mogelijkheden, maar liet ze onbegrijpelijk liggen. Slecht spelen en winnen, dat is zeker het geluk van een kampioenenploeg?
OPSTELLING NAALDERT: FRANCO PUT, DAVY VANPOL, TOM BROUX, NORBERT VELTJEN, PAUL LETEN, JAN VANAAKEN, CHRISTOPH LUCAS, JOHNNY VANDERSTUKKEN, ROBRECHT EXELMANS, GLENN DANIELS en CHRISTOPHE PENASSE.
SCHEIDSRECHTER : ERNO LATET
WEDSTRIJDDUUR: 2 x 35’
GELE KAARTEN: Geen
RODE KAARTEN: Geen
TOESCHOUWERS: 8
DOELPUNTEN: 15’ ROBRECHT EXELMANS 1 – 0, 25’ JAN VANAAKEN 2 – 0, 43’ 2 – 1 en 45’ JAN VANAAKEN 3 – 1.

Reageren | Lees reacties (1)
WEDSTRIJDVERSLAG 21/03/2010 door Erno, op 21-03-2010 14:03:21

BC FOOT – NAALDERT FC 4 – 10
Op deze miezerige, regenachtige zondagvoormiddag leek niks er op te wijzen dat we vandaag met de lente gingen starten. We zagen vandaag wel het wederoptreden van Franco , die in ondankbare omstandigheden plaats nam onder de lat. Onze doelmannen zitten ofwel in Thailand of in het gips. De thuisploeg startte sterk en na nog geen 60 seconden spelen namen ze dankbaar de flater in de verdediging bij Naaldert aan om op voorsprong te klimmen. Naaldert heeft gelukkig nog wat oudjes, waaronder mezelf, in de rangen die misschien niet meer zo snel zijn maar wel dodelijk efficiλnt. Na voorzet van Paul was Erno goed gevolgd en schoof de bal door de benen van de doelman. Naaldert was nog steeds niet goed bij de les en na weer slecht uitverdedigen klommen de gastheren weer op voorsprong. Op het kwartier liepen ze met een gemeten vrijschop nog verder uit. Naaldert rekte zich uit de winterslaap en met doelpunten van Johnny en een ιιntijds volley van Steven stonden de bordjes plots weer in evenwicht. Ook de thuisverdediging ging in de fout en daar profiteerde Christophe van om de bezoekers voor het eerst in de partij op voorsprong te schieten. Het veld aan zaal Terlogt is en blijft toch nog altijd iets speciaals voor Erno. Deze gouwe ouwe zette de ruststand vast na een prachtige kopbal op hoekschop van Stofke. Na de pauze speelde Naaldert met de wind mee en dat leverde doelpunten op van Jan, Paul en Steven. Dat hadden er nog meer kunnen en moeten zijn. Ofwel ging men voor persoonlijk succes of er stond een paal in de weg. Nog anderen denken dan weer te veel na als ze in een kansrijke positie komen of struikelen over de bal. Het zal dus wel altijd iets zijn, iedereen geeft er zijn eigen uitleg bij. Ik ben dan nog vergeten de tegentreffer van de thuisploeg te vermelden uit de tweede helft. Die kwam er alweer uit een vrije trap. Nu nog warm water en bouletten (mogen die van Bart Claes zijn) en we kunnen terugkomen.
OPSTELLING NAALDERT: FRANCO PUT, ERNO LATET, TOM BROUX, NORBERT VELTJEN, PAUL LETEN, JAN VANAAKEN, STEVEN HOUBEN, CHRISTOPH LUCAS, JOHNNY VANDERSTUKKEN (36’ ROBRECHT EXELMANS), GLENN DANIELS en CHRISTOPHE PENASSE.
SCHEIDSRECHTER : HABEX PAUL
WEDSTRIJDDUUR: 2 x 35’
GELE KAARTEN: Geen
RODE KAARTEN: Geen, maar Jan is er wel aan ιιntje ontsnapt
TOESCHOUWERS: 10
DOELPUNTEN: 1’ 1 – 0, 4’ ERNO LATET 1 – 1, 8’ 2 – 1, 16’ 3 – 1, 18’ JOHNNY VANDERSTUKKEN 3 – 2, 20’ STEVEN HOUBEN 3 – 3, 24’ CHRISTOPHE PENASSE 3 – 4, 28’ ERNO LATET 3 – 5, 38’ JAN VANAAKEN 3 – 6, 42’ STEVEN HOUBEN 3 – 7, 51’ 4 – 7, 53’ en 68’ PAUL LETEN 4 – 8 en 4 – 9 en 69’ JAN VANAAKEN 4 –10.

Reageren | Lees reacties (0)
WEDSTRIJDVERSLAG 14/03/2010 door Erno, op 16-03-2010 19:29:03
NAALDERT FC – BOHE HEPPEN 6 – 0
Eindelijk heeft koning winter ons verlaten en samen met de eerste lenteprikkels duikt er ook een tegenstander op die lang niet meer op onze kalender prijkte. Naaldert startte nerveus aan de partij en stapelde twee helften lang de slordigheden op. De doelpunten vielen dan ook uit de betere momenten. De thuisploeg opende de score na een mooie uitgespeelde actie. De bezoekende doelman kon eerst het schot van Steven nog afweren. Jan was echter goed gevolgd en nam de rebound in ιιn tijd op de slof. Op het kwartier bracht Tom met een lange cross Steven alleen voor doel. Met een lobje verschalkte hij de doelman. De bezoekers lieten zich niet onbetuigd en prikte herhaaldelijk tegen. Een strafschop werd hen onthouden en net voor de pauze mocht Paul aan de overzijde al of niet in buitenspelpositie doorgaan en rustig binnen trappen. Dat is voetbal zeker? Onze doelman werd bij de pauze gewisseld. Een gebroken botje in de hand belette hem van verder te spelen. Zorgen voor Naaldert dat moeite bleef hebben met het afleveren van een goede laatste pas. Er waren dan ook flitsen nodig van enkele spelers om de score verder aan te dikken. Na een goede voorbereiding van Jan mocht Steven het afleggertje verzilveren. Jan ging volledig uit de bol toen hij zelf de forfaitscore op het bord zette en na voorzet van Johnny legde Robrecht de eindscore vast.
OPSTELLING NAALDERT: ANDY BUEKERS(36’ ERNO LATET), TOM BROUX, NORBERT VELTJEN, PAUL LETEN, JAN VANAAKEN, STEVEN HOUBEN, ROBBY STEENBERGHS, CHRISTOPH LUCAS, ROBRECHT EXELMANS, JOHNNY VANDERSTUKKEN en CHRISTOPHE PENASSE.
SCHEIDSRECHTER : FRANCO PUT
WEDSTRIJDDUUR: 2 x 35’
GELE KAARTEN: Geen
RODE KAARTEN: Geen
TOESCHOUWERS: 18
DOELPUNTEN: 8’ JAN VANAAKEN 1 – 0, 17’ STEVEN HOUBEN 2 – 0, 35’ PAUL LETEN 3 – 0, 40’ STEVEN HOUBEN 4 – 0, 60’ JAN VANAAKEN 5 – 0 en 64’ ROBRECHT EXELMANS 6 – 0.

Reageren | Lees reacties (0)
WEDSTRIJDVERSLAG 07/03/2010 door Erno, op 07-03-2010 19:03:16
NAALDERT FC – KREASA 4 – 0
De thuisploeg probeert vanaf nu een aantal nieuwigheden uit. Vandaag mocht een scheidsrechter met Thaise roots het fluitje hanteren en hij deed dat verre van slecht. Ook kon Naaldert niet in de vertrouwde uitrusting aantreden omdat de tegenpartij hetzelfde rood in de truitjes droeg. Als je dan problemen hebt met het inderhaast opgetrommelde paars, dan kan je beter bij de bezoekers meespelen. Je gaat me dus niet terugvinden in de ploegopstelling. De kou en de staat van het veld zorgde voor een lange studieronde. Naaldert kon nooit tempo in het spel krijgen, maar klom toch verdiend op voorsprong. Voorzet van Paul van op rechts werd door Jan binnen geknikt. Met een loeier van Johnny werd de score verdubbeld. De bezoekende doelman schudde een aantal prachtige reddingen uit de mouwen en hield zijn ploeg op die manier in de wedstrijd. Na de pauze zag je de meeste spelers met ander schoeisel uit de kleedkamers komen. Een ander spelbeeld leverde dat niet meteen op. Het bleef de bezoekende doelman die zich in de kijker speelde met enkele gemaakte doelpunten te verijdelen. In de 53 minuut kon Robrecht de doelman omspelen en de score aandikken. Op het uur kreeg de thuisploeg een strafschop. Andy kreeg te veel tijd om na te denken over de juiste hoek die hij ging kiezen en knalde van op de stip tegen de dwarsligger. Jan legde van op links uit een scherpe hoek de eindscore vast. Na deze wedstrijd blijf ik toch nog met een vraag zitten. We spelen op het terrein van Welkom Boys en Girls, maar spelen er nu echt meisjes met onze ploeg mee of is dit weer een grapje van Tom en zijn studenten?
OPSTELLING NAALDERT: ANDY BUEKERS, TOM BROUX, NORBERT VELTJEN, PAUL LETEN, JAN VANAAKEN, STEVEN HOUBEN, GLENN DANIELS, CHRISTOPH LUCAS, ROBRECHT EXELMANS, JOHNNY VANDERSTUKKEN en CHRISTOPHE PENASSE.
SCHEIDSRECHTER : ROBBY STEENBERGHS
WEDSTRIJDDUUR: 2 x 35’
GELE KAARTEN: Geen
RODE KAARTEN: Geen
TOESCHOUWERS: 12
DOELPUNTEN: 20’ JAN VANAAKEN 1 – 0, 24’ JOHNNY VANDERSTUKKEN 2 – 0, 53’ ROBRECHT EXELMANS 3 – 0 en 64’ JAN VANAAKEN 4 – 0.
Reageren | Lees reacties (0)
WEDSTRIJDVERSLAG 28/02/2010 door Erno, op 04-03-2010 17:32:06
NAALDERT FC - OL MEULENBERG 8 - 1
In extremis dan toch noch een miniverslag van deze partij. Details moet ik u echter schuldig blijven, maar als er iemand een zuivere hattrick op zijn verjaardag lukt, dan moet daar toch wel een woordje over gezegd worden. Proficiat Paul!
Als ik de volgende keer nog eens een romantisch weekendje boek zal ik het Belang wel vragen om een verslag door te sturen.
OPSTELLING NAALDERT: ANDY BUEKERS, TOM BROUX, NORBERT VELTJEN, PAUL LETEN, JAN VANAAKEN, STEVEN HOUBEN, GLENN DANIELS, ROBBY STEENBERGHS , CHRISTOPH LUCAS (36‘ROBRECHT EXELMANS), JOHNNY VANDERSTUKKEN en CHRISTOPHE PENASSE.
WEDSTRIJDDUUR: 2 x 35’
GELE KAARTEN: Geen
RODE KAARTEN: Geen
TOESCHOUWERS: 11
DOELPUNTEN: 1 - 0 JOHNNY VANDERSTUKKEN
2 – 0 PAUL LETEN
3 – 0 PAUL LETEN
4 – 0 PAUL LETEN
5 – 0 JAN VANAAKEN

6 – 0 PAUL LETEN
6 – 1
7 – 1 STEVEN HOUBEN
8 – 1 CHRISTOPHE PENASSE

Reageren | Lees reacties (0)
WEDSTRIJDVERSLAG 21/02/2010 door Erno, op 21-02-2010 13:15:17
NAALDERT FC - EDELHOF ZWARTBERG 5 – 0 ForfaitOm ongekende redenen kwam onze tegenstander van vandaag niet opdagen.
Reageren | Lees reacties (0)
WEDSTRIJDVERSLAG 14/02/2010 door Erno, op 15-02-2010 19:16:59
NAALDERT FC – ZWARTE DUIVELS HECHTEL 4 – 0
Dat Limburg niet zomaar ιιn van de provincies van Belgiλ is, bleek afgelopen weekend nog maar eens. Het Provinciaal Comitι van de voetbalbond stuurde de jeugd het veld in en gezien onze leeftijd mochten wij dan ook niet achterblijven. Met hamer en pikhouweel moesten wel eerst de netten worden opgehangen en lijnen werden zichtbaar gemaakt met de borstel. Dan nog even zoeken naar het juiste schoeisel voor deze schaatsbaan en klaar was de opwarming. De bezoekers leken aanvankelijk zich het best aan te passen aan de staat van het veld. In het eerste kwart schaatsten ze vlot door onze verdediging, maar ze botsten telkens op een sterk keepende Andy. Naaldert kende meer geluk in de afwerking. Het was Steven die twee keer op links de flank mocht doen en zijn voorzetten werden door Paul aan de eerste paal binnen getikt. Na de pauze probeerden de bezoekers een vuist te maken. Het veld liet hen echter niet toe zuiverheid in hun spel te leggen. Het was Naaldert die de kansen verder verzilverde. Met een gemeten pas van Stofke werd Paul alleen voor de doelman afgezonderd. Paul, zo blij als een kind, met zijn nieuwe sloefkes tekende voor een hattrick. De bezoekers lieten een geslagen indruk na. Zeker nadat hun spits voor een lege kooi in het zijnet besloot. Op het uur glipte Steven, al of niet, door de mazen van de buitenspelval en zijn voorzet werd door Christophe met het hoofd binnen getikt. De sneeuwbuien werd steeds intenser, waardoor het veld er nog zwaarder bij kwam te liggen. De bal bleef echter goed rollen voor Naaldert, maar dat leverde geen doelpunten meer op.
OPSTELLING NAALDERT: ANDY BUEKERS, IVAN THOELEN, TOM BROUX, ERNO LATET, PAUL LETEN, STEVEN HOUBEN, GLENN DANIELS, ROBRECHT EXELMANS, CHRISTOPH LUCAS, JOHNNY VANDERSTUKKEN en CHRISTOPHE PENASSE.
SCHEIDSRECHTER: NORBERT VELTJEN
WEDSTRIJDDUUR: 2 x 35’
GELE KAARTEN: Geen
RODE KAARTEN: Geen
TOESCHOUWERS: 11
DOELPUNTEN: 10’, 18’ en 41’ PAUL LETEN 1 – 0, 2 – 0 en 3 - 0 en 60’ CHRISTOPHE PENASSE 4 –0.

Reageren | Lees reacties (0)
WEDSTRIJDVERSLAG 07/02/2010 door Erno, op 07-02-2010 14:48:50

NAALDERT FC – VET. GROTE BROGEL 3 – 2
Vandaag werd de terugronde definitief op gang geschoten, tenminste als het van koning winter afhangt. Naaldert had het meest last van het vormpeil en de bezoekers maakten in het eerste kwartier de bal ongrijpbaar. Ze klommen verdiend op voorsprong toen de verdediging van Naaldert volledig werd uitgespeeld. Deze achterstand verplichtte Naaldert naar voor te trekken. Eerst waren er nog enkele schuchtere pogingen en de thuisploeg kreeg terug de organisatie op punt. Dat leverde ook meteen zijn vruchten af. Een combinatie over rechts bracht Christophe in stelling en hij stelde de bordjes gelijk. Vijf minuten later bracht, opnieuw Christophe met een kopbal, Naaldert op voorsprong na een hoekschop. Rusten geblazen en daarna kwam de thuisploeg het best uit de kleedkamer. Steven had meteen een reuzenkans, maar besloot over het lege doel. Meerdere mogelijkheden werden bij elkaar gevoetbald en Naaldert wettigde de voorsprong. Het waren echter de bezoekers die terug langszij kwamen, met een strak schot uit de tweede lijn. Met een voorzet van Paul van op links mocht Jan, tussen twee verdedigers van op zijn stekkie, met het hoofd Naaldert terug op voorsprong brengen. Het ontbrak de bezoekers aan kracht om nog een vuist te maken. Vandaar wellicht de teleurstelling na het laatste fluitsignaal.
OPSTELLING NAALDERT: ANDY BUEKERS, IVAN THOELEN, TOM BROUX, JAN VANAAKEN, PAUL LETEN, STEVEN HOUBEN, GLENN DANIELS, ROBRECHT EXELMANS, ROBBY STEENBERGHS, JOHNNY VANDERSTUKKEN en CHRISTOPHE PENASSE.
SCHEIDSRECHTER: ERNO LATET
WEDSTRIJDDUUR: 2 x 35’
GELE KAARTEN: Geen
RODE KAARTEN: Geen
TOESCHOUWERS: 9
DOELPUNTEN: 6’ 0 – 1, 23’ en 28’ CHRISTOPHE PENASSE 1 – 1 en 2 - 1, 47’ 2 – 2 en 51’ JAN VANAAKEN 3 – 2.

Reageren | Lees reacties (0)
WEDSTRIJDVERSLAG 31/01/2010 door Erno, op 31-01-2010 09:58:37
HEYAX - NAALDERT FC AFGELAST

De sneeuwval van afgelopen nacht luidde al de zestiende sneeuwdag van januari in. Door deze uitzonderlijke weersomstandigheden, die we nog kennen uit grootmoeders tijd, werden we ook nu weer genoodzaakt de wedstrijd af te lasten.
Reageren | Lees reacties (0)
WEDSTRIJDVERSLAG 24/01/2010 door Erno, op 24-01-2010 15:20:13
NAALDERT FC – KWB PAAL 6 – 1
Eindelijk weer voetbal! Naaldert kende de langste, gedwongen door de weersomstandigheden, winterstop in de clubgeschiedenis. Het startte goed aan de wedstrijd, maar ιιn maand zonder voetbal, kan je niet zomaar wegsteken. De scherpte voor doel ontbrak en dat was de rode draad door deze match. Het was wachten tot in de 25ste minuut voor men, na een resem kansen, de score kon openen. Bij de thuisploeg werd te weinig de vrije man gezocht en al combinerend vlotte het ook niet. Met een mooie persoonlijke actie van Stofke werd de score verdubbeld. Na de pauze werd minder de lange bal gebruikt en werd er verzorgder gevoetbald. Dat leverde meteen resultaat op en Johnny dikte de score aan. Een wissel van truitje tussen Robby en Norbert bracht nieuw volk onder de lat en zo begon Robby aan zijn derde carriθre als veldspeler. Met een aanval over verschillende stations werd het 4-0 via Franco. Op het uur werden de bezoekers beloond voor een sportieve ingesteldheid. Op vrijschop werd het eerreddend doelpunt binnengekopt aan de tweede paal. Robby bewees met een heerlijke streep onder de doelman dat hij nog niet versleten is en nuttig als speler voor deze ploeg kan zijn. Na een lange ren van Paul en dito voorzet mocht Jan de eindcijfers vastleggen. Die stand had er anders kunnen uitzien indien een prachtige knal van Christoph niet uiteen spatte op de kruising. Na de partij was er nog een snelcursus spelregels in het voetbal: Hoe gooi ik een bal binnen en wat is buitenspel? Okkernootjes en suikerklontjes nemen en Glenn legt dat wel even uit!
De muziekkeuze van de jongste tijd is in handen van mijn dochter, Lore. Bij deze is dat ook al weer in orde.
OPSTELLING NAALDERT: ROBBY STEENBERGHS, NORBERT VELTJEN, IVAN THOELEN, TOM BROUX, JAN VANAAKEN, FRANCO PUT, PAUL LETEN, CHRISTOPH LUCAS, GLENN DANIELS, JOHNNY VANDERSTUKKEN en CHRISTOPHE PENASSE.
SCHEIDSRECHTER: ERNO LATET
WEDSTRIJDDUUR: 2 x 35’
GELE KAARTEN: Geen
RODE KAARTEN: Geen
TOESCHOUWERS: 19
DOELPUNTEN: 25’ CHRISTOPHE PENASSE 1 – 0, 30’ CHRISTOP LUCAS 2 – 0, 37’ JOHNNY VANDERSTUKKEN 3 – 0, 45’ FRANCO PUT 4 – 0, 56’ 4 – 1, 63’ ROBBY STEENBERGHS 5 – 1 en 65’ JAN VANAAKEN 6 – 1.

Reageren | Lees reacties (0)
Afgelastingen! door Erno, op 18-01-2010 19:30:45
Wedstrijd 03/01/2010 Naaldert FC - Wuytens Afgelast

Wedstrijd 17/01/2010 Naaldert FC - TC Heusden Afgelast


Nationaal en provinciaal werden de wedstrijden van de afgelopen weken door de uitzonderlijke weersomstandigheden afgelast. Naaldert maakte zo de langste 'gedwongen' winterstop mee in de clubgeschiedenis. Gelukkig loopt momenteel het autosalon en daar kijken sommige jongens ook naar uit, ook al verloopt de verplaatsing niet altijd even vlotjes.
Reageren | Lees reacties (0)
WEDSTRIJDVERSLAG 27/12/2009 door Erno, op 27-12-2009 15:42:28
NAALDERT FC - FC TRAM afgelast

Het veld werd zaterdagnamiddag door de scheidsrechter gekeurd.

Omdat de onderlaag van het veld nog bevroren was, vond hij dat spelen te gevaarlijk was en werd de wedstrijd afgelast.

Iedereen kan dan ook rustig de kerstdagen met de familie doorbrengen.

Tot in 2010!
Reageren | Lees reacties (0)
Vorige | 1 - 2 - 3 - 4 - 5 - 6 - 7 - 8 - 9 - 10 - 11 - 12 - 13 | Volgende
Ook een gratis nieuwssysteem? Klik hier
© 2017 Webhelpje.com