WEDSTRIJDVERSLAG 29/04/2007 door ERNO, op 29-04-2007 14:31:55
NAALDERT FC – OL MEULENBERG 3 – 0

Het was alweer enige tijd geleden dat NAALDERT nog eens een thuiswedstrijd speelde. Op een overigens perfecte grasmat ( nog voor de wedstrijd nat gesproeid zoals bij de groten) wilden we onze vaste supporters dan ook wat laten zien. De ploegopstelling met een versterkt middenveld werd door Paul en Norbert uitgedokterd en Naaldert startte zoals vanouds met aanvallend voetbal tegen deze gerenommeerde tegenstander. Steven kreeg al vroeg twee uitgelezen kansen. De eerste bal ging voorlangs en de tweede werd door de bezoekende doelman in hoekschop afgeweerd. De beste mogelijkheid was voor Naaldert op het halfuur. Paul trapte de bal door het hart van de verdediging en Erno schrok van zoveel vrijheid dat hij alleen voor doel op de doelman besloot. Of hij slecht geslapen heeft weet ik volgende week te vertellen. De bezoekers kwamen in de eerste helft nooit uit de omknelling van Naaldert en hadden geen enkele vermeldingwaarde mogelijkheid.
Die kansen kregen de bezoekers wel in de tweede helft. Naaldert vocht voor iedere bal en liet met vroege pressing de bezoekers nooit toe het spel te maken. Schaarse doelpogingen werden door een attent keepende Luc onschadelijk gemaakt. Het verschil werd door een collectief sterk spelend Naaldert in de tweede time gemaakt. Inworp Franco toot bij Paul aan de eerste paal, die verlengt tot de geheel vrijstaande Steven, die maar binnen moest knikken. Naaldert klom zo op een verdiende voorsprong. Nog voor het uur liep Naaldert verder uit. Perfecte hoekschop van Christoph. Paul en Erno kunnen aan de tweede paal net niet bij de bal, maar achter hen plofte Johnny het leer in ιιn tijd tegen de touwen. Op een verre uittrap van Luc ringeloorde Steven de hele verdediging en op zijn Rooney’s joeg hij de bal tegen de netten. De bezoekers was zelfs geen eerreddend doelpunt gegund. Met een geweldige karpersprong net voor affluiten wist Luc de overwinning veilig te stellen.

Opstelling NAALDERT: ROBBY STEENBERGHS (36’ BERT BROUX), LATET ERNO, NORBERT VELTJEN, STEVEN HOUBEN, JOHNNY VANDERSTUKKEN, FRANCO PUT, PAUL LETEN, GLENN DANIELS, CHRISTOPH LUCAS, CHRISTOPHE PENASSE en LUC GIJSBRECHTS.
WEDSTRIJDDUUR: 2 x 35'
SCHEIDSRECHTER: ALBERT PLESSERS
GELE KAARTEN: GEEN
RODE KAARTEN: GEEN
TOESCHOUWERS: 20
DOELPUNTEN: 43’ STEVEN HOUBEN 1 – 0, 57’ JOHNNY VANDERSTUKKEN 2 – 0 en 65’ STEVEN HOUBEN 3 – 0.

Reageren | Lees reacties (0)
WEDSTRIJDVERSLAG 22/04/2007 door ERNO, op 23-04-2007 20:37:49
OPEL THEYS - NAALDERT FC 1 – 6

De spelers van Naaldert motiveren voor een wedstrijd de dag na de eetdag was niet echt nodig. De overacting in de beginfase van de wedstrijd had een negatieve invloed op het spelpeil. De thuisploeg strafte dit meteen af na een mistasten in onze verdediging en de score werd geopend. Naaldert was meteen op achtervolgen aangewezen en de koolhydraten in de spaghetti begonnen te werken. Nog voor het kwartier hadden Jan en Paul de gelijkmaker aan de voet of aan het hoofd. De derde mogelijkheid bleek de goede. Mooie actie van Paul die zijn schot door de doelman gepareerd zag, maar Christoph wist de bal in de rebound tegen de touwen te prikken. De thuisploeg was helemaal van zijn melk toen Paul nauwelijks twee minuten later Naaldert zelfs op voorsprong bracht met een mooie lob.
Na een onschuldig duel verloren we dan Rob. Hij werd afgevoerd met een kaakbeenbreuk en dit zette toch wel een domper op ons succesvol weekend. Als door een mug gebeten ontbond Naaldert in de tweede helft al zijn duivels. Steven ging voorop in de strijd en strooide met heerlijke assists. Paul en Jan waren de afwerker en diepten de kloof verder uit. Johnny had ook nog een mooi Braziliaantje in gedachten, maar met deze hitsige temperaturen wil het voorlopig nog niet lukken.
Steven tekende zelf voor de 1 – 5 na een simpel inleggertje. Helaas kende de mooiste aanval tussen Steven, Franco en Jan geen succes. Op een mooie cross van Glenn werd Paul op rechts vrijgespeeld. Op voorzet van deze laatste kon Jan de eindscore vastleggen. Naaldert vergat op het eind van de wedstrijd even de organisatie of was het de vermoeidheid. De thuisploeg kreeg nog drie uitstekende mogelijkheden in de laatste vijf minuten. Maar we moeten het zeggen. Onze doelman, Robby, klaagt al weken van last met zijn rug, maar met miraculeuze safes weet hij telkens redding te brengen.
Opstelling NAALDERT: ROBBY STEENBERGHS, LATET ERNO, NORBERT VELTJEN, STEVEN HOUBEN, JOHNNY VANDERSTUKKEN, FRANCO PUT, PAUL LETEN, GLENN DANIELS, CHRISTOPH LUCAS, JAN VANAAKEN en ROB VOGELS (26’ CHRISTOPHE PENASSE).
WEDSTRIJDDUUR: 2 x 35'
GELE KAARTEN: GEEN
RODE KAARTEN: GEEN
TOESCHOUWERS: 15
DOELPUNTEN: 7’ 1 – 0, 23’ CHRISTOPH LUCAS 1 – 1, 25’ en 37’ PAUL LETEN 1 – 2 en 1 - 3, 39’ JAN VANAAKEN 1 – 4, 41’ STEVEN HOUBEN 1 – 5 en 55’ JAN VANAAKEN 1 - 6.


Reageren | Lees reacties (0)
WEDSTRIJDVERSLAG 15/04/2007 door ERNO, op 15-04-2007 20:16:13
VETERANEN WAUBERG – NAALDERT FC 0 – 7

Beide ploegen begonnen erg rustig aan de partij. De zomerse temperaturen waren daar zeker niet vreemd aan en combinaties verliepen dan ook aan wandeltempo. Na een kwartiertje stak NAALDERT een tandje bij en op een doorsteekpas van Francis door het hart van de verdediging opende Christoph de score. De volgende twee minuten waren er evenveel kansen voor Rob en Francis om de score te verdubbelen. Succes kende hun acties niet. Christoph toonde in de 23 minuut hoe het wel moet en scoorde zijn tweede van de middag. De spelfase was een kopie van het eerste doelpunt. Op het halfuur ging Francis alleen op avontuur en zette na een mooie solo de veilige voorsprong op het bord. De thuisploeg kon daar maar weinig tegenover stellen. Enkel de warmte velde onze doelman. Duidelijk uit zijn lood ging hij meteen aan het strippen. Te weinig vrouwen merken zijn scherpe prestaties op. Ook Steven pikte nog voor rust zijn goaltje mee. Hij was eerder in die eerste helft wat ongelukkig geweest in de afwerking. Na de drankpauze gingen de bezoekers op hun elan verder. Kansen waren er voldoende om verder uit te lopen en er werd enkel nog gescoord door Paul, Francis en Steven. Tussendoor waren er opvallend huizenhoge missers van niet nader genoemde spelers (we willen niemand kwetsen). En wat deed de thuisploeg? Die kreeg welgeteld ιιn mogelijkheid. De opmerkelijke wissel bij de rust in doel van Robby door Erno bewees de kracht van Naaldert. Met een klassenredding hield laatstgenoemde de netten schoon. De tevreden voorzitter besloot de wedstrijd met een filosofische noot: ‘Met zwijgen kan men veel bereiken in het voetbal.’

Opstelling NAALDERT: ROBBY STEENBERGHS (36’ LATET ERNO), CHRISTOPHE PENASSE, NORBERT VELTJEN, STEVEN HOUBEN, JOHNNY VANDERSTUKKEN, LATET ERNO (36’ ROBBY STEENBERGHS), FRANCO PUT (36’ PAUL LETEN), FRANCIS CLAES, GLENN DANIELS, CHRISTOPH LUCAS en ROB VOGELS.
WEDSTRIJDDUUR: 2 x 35'
GELE KAARTEN: GEEN
RODE KAARTEN: GEEN
TOESCHOUWERS: 14
DOELPUNTEN: 15’ en 23’ CHRISTOPH LUCAS 0 – 1 en 0 – 2, 30’ FRANCIS CLAES 0 – 3, 32’ STEVEN HOUBEN 0 – 4, 42’ PAUL LETEN 0 – 5, 45’ FRANCIS CLAES 0 – 6 en 47’ STEVEN HOUBEN 0 - 7.

Reageren | Lees reacties (1)
wedstrijd 06/04/2007 door Erno, op 07-04-2007 19:38:36

WEDSTRIJDVERSLAG 06/04/2007

LINBURGSE REFEREES GEWEST BERINGEN – FC NAALDERT 1 – 2


Geen voetbal op paaszondag voor Naaldert en om het wedstrijdritme niet te onderbreken werd er maar al te graag ingegaan op de uitnodiging van de scheidsrechter om hun partij te geven op een avondwedstrijd op Goede vrijdag.

Naaldert liet zich echter niet imponeren door de ongewone wedstrijdomstandigheden en vertrok met het gekende recept van aanvallend voetbal. Dit leverde vrij vroeg succes op. Voorzet van op rechts van Christoph, die Davy aan de tweede paal vrij vond. Controle van de bal met de borst en met een halve volley trapte hij de leer tegen de netten. In een wervelend eerste kwartier waren er mogelijkheden om verder uit te lopen en dit vooral voor een scherp spelende Davy. Naaldert nam dan wat gas terug en de slordigheden slopen in de ploeg. De thuisploeg stak enkele keren de neus aan het venster en Naaldert was gewaarschuwd. Na balverlies liepen de bezoekers op een scherpe counter. Erno, die de leeftijd ondertussen tegen zich heeft, kon de tip van zijn schoen niet meer tegen de bal zetten om terug te spelen op de doelman en de scheidsrechter (er stonden er twaalf op het terrein!) bracht de thuisploeg langszij. In de tweede helft ging Naaldert voor de volle winst na het invallen van onze imponerende draaischijf, Johnny. Hij (en wij ook een beetje) waren onder de indruk van de vurige aanmoedigingen van de supporters. De krappe voorsprong kwam op het bord na een actie op links. De bal werd nog afgeweerd door de thuisverdediging tot bij Paul, die met een lage schuiver binnen schoot. Davy en Paul waren nadien nog kort bij een derde doelpunt. De bal ging echter telkens langs de verkeerde kant van de paal. De thuisploeg was in de tweede helft niet meer bij machte om nog gevaarlijk te zijn en onze Robby mocht een avondje werkloos toekijken. Voor de echte clubleden nog dit. Ook de derde helft werd door Naaldert met ruime voorsprong gewonnen, met als ik het me nog goed herinner, zeven duvelkes.

Opstelling NAALDERT:ROBBY STEENBERGHS, CHRISTOPHE PENASSE (36’ NORBERT VELTJEN) PAUL LETEN, STEVEN HOUBEN (36‘JOHNNY VANDERSTUKKEN), LATET ERNO, FRANCO PUT, TOM BROUX, JAN VANAAKEN, DAVY VANPOL, CHRISTOPH LUCAS en ROB VOGELS.

WEDSTRIJDDUUR: 2 x 35'

GELE KAARTEN: GEEN

RODE KAARTEN: GEEN

TOESCHOUWERS: 28

DOELPUNTEN : 6' 0 – 1 DAVY VANPOL, 32’ 1 - 1 en 45’ PAUL LETEN 1 - 2.Welkom door Norbert, op 07-04-2007 19:31:32
Van harte welkom op de uitslagen pagina van Naaldert FC.
Voor eventuele reacties, verwijs ik U graag naar ons gastenboek.
Vorige | 1 - 2 - 3 - 4 - 5 - 6 - 7 - 8 - 9 - 10 - 11 - 12 - 13
Ook een gratis nieuwssysteem? Klik hier
© 2017 Webhelpje.com