WEDSTRIJVERSLAG 13/04/2008 door Erno, op 14-04-2008 18:56:26
NAALDERT FC – OL KOERSEL 4 – 0

Enkele nieuwe en vooral jonge gezichten bij de bezoekers konden nooit een vuist maken tegen een Naaldert, dat in gans de wedstrijd nooit in de problemen kwam. De eerste speldenprikken waren van de thuisploeg en om op voorsprong te komen was een slippertje van Koersel nodig. Naaldert zette zoveel druk op de bezoekende verdediging dat men in de fout ging en de bal in eigen doel devieerde. Jan deed zijn bijnaam van vliegende Hollander nog eens alle eer aan. Op het kwartier werd hij door Steven het straatje in gestuurd en verdubbelde de voorsprong. Op het halfuur knikte hij al vallend het leer binnen na alweer een voorzet van Steven. Nog voor de rust viel Jan dan uit met een lichte verrekking in de bil. De bezoekers waren in die eerste helft welgeteld ιιn keer gevaarlijk geweest. In de tweede helft ging Naaldert op het niveau van de bezoekers spelen. Er was nog balbezit, maar tot echt voldragen acties kwam men niet meer. Het waren de bezoekers die tot de beste mogelijkheden kwamen. Het was onze jonge verdediging met ons betrouwbaar sluitstuk, Robby, die de nul op het bord hielden. Een aanslag op Steven was meer dan een provocatie. Een mens verliest de zin in het voetbal, als hij constant wordt aangetrapt, zelfs al is er geen bal in de buurt. Op het eind van de wedstrijd mocht Davy nog eens door de bezoekende defensie wandelen en de bezoekende doelman kon de bal weeral uit het net vissen.
OPSTELLING NAALDERT: ROBBY STEENBERGHS, BERT BROUX, FRANCO PUT, WIM WEBERS, TOM BROUX, CHRISTOPHE PENASSE (36’ DAVY VANPOL), JAN VANAAKEN (32’ PAUL LETEN), CHRISTOPH LUCAS, STEVEN HOUBEN, GLENN DANIELS en GERT VANZIER.
WEDSTRIJDDUUR: 2 x 35’
SCHEIDSRECHTER: ERNO LATET
GELE KAARTEN: Geen
RODE KAARTEN: Geen
TOESCHOUWERS: 16
DOELPUNTEN: 12’ 1 – 0 OWN-GOAL, 16’ en 26’ 2 – 0 en 3 - 0 JAN VANAAKEN en 69’ 4 – 0 DAVY VANPOL.

Reageren | Lees reacties (0)
WEDSTRIJVERSLAG 06/04/2008 door Erno, op 08-04-2008 19:39:43
NAALDERT FC – JIENS BOYS 3 – 2

Een verslag maken van een wedstrijd als men zelf meespeelt, is al moeilijk. Er eentje maken als je de wedstrijd zelfs niet gezien hebt, is nog een stuk lastiger. Ik heb dan ook links en rechts wat informatie verzameld en dat heeft wat tijd gevraagd. De grote confrontatie tussen de generaties werd nog maar eens uitgesteld. ‘De oude karren’ beginnen al wat harder te kraken en gevoelig aan blessures als ze zijn kozen ze dit weekend voor een verblijf aan zee.
De thuisploeg was gebrand op een sterke prestatie en startte met heerlijk tiktak voetbal. Ze kenden meteen succes. Na mooi samenspel stuurde Jan Franco weg en zijn gemeten voorzet werd door Steven binnen gewerkt. Naaldert monopoliseerde de bal en nog voor het kwartier werd de voorsprong verdubbeld. Weer Jan die de actie opzette en deze keer Steven en Paul als aanspeelpunten gebruikte en zelf zorgde voor het afronden. De bezoekers knokten zich terug in de wedstrijd en staken meteen de neus aan het venster. Een prachtige actie werd eerst nog gemist, maar met een prachtige vrije trap in de kruising van Dimitri molderden de bezoekers. Net voor rusten kreeg Naaldert nog een strafschop toegekend, die door Davy werd gemist of knap gepakt door de bezoekende doelman. Het is van welke kant je het bekijkt. In de tweede helft golfde het spel verder op en neer en er waren kansen aan beide zijden. De thuisploeg misten meerdere kansen, de bezoekers deden dat niet en klommen langszij. Met nog een kwartiertje voor de boeg zetten de spelers van Naaldert nog een tandje bij en pepten elkaar op. Net voor affluiten kregen ze, wat ze verdienden. Jantje werd bij een hoekschop totaal over het hoofd gezien aan de tweede paal en mocht de bal simpel binnen leggen. De vreugde explosie richting zijlijn zal niemand ontgaan zijn. Ook onze voorzitter werd even aan zijn (mossel)belofte gehouden, omdat zo onze tiende overwinning op rij een feit was.
OPSTELLING NAALDERT: BERT BROUX, PAUL LETEN, FRANCO PUT, DAVY VANPOL, WIM WEBERS (36’ TOM BROUX), CHRISTOPHE PENASSE, JAN VANAAKEN, CHRISTOPH LUCAS, STEVEN HOUBEN, GLENN DANIELS en GERT VANZIER.
WEDSTRIJDDUUR: 2 x 35’
SCHEIDSRECHTER: ROBBY STEENBERGHS (blijkt dat hij goed was)
GELE KAARTEN: Geen
RODE KAARTEN: Geen
TOESCHOUWERS: 12
DOELPUNTEN: 2’ 1 – 0 STEVEN HOUBEN, 13’ 2 – 0 JAN VANAAKEN, 22’ 2 – 1 DIMITRI LATET, 57’ 2 – 2 en 69’ 3 – 2 JAN VANAAKEN.
Reageren | Lees reacties (1)
WEDSTRIJVERSLAG 30/03/2008 door Erno, op 31-03-2008 19:35:51
KWB BOEKT – NAALDERT FC 0 – 4

Als de resultaten van een wedstrijd na een eetdag altijd zo positief blijven uitvallen, moeten we misschien overwegen om eerder een eetdag te organiseren dan op afzondering te gaan. Naaldert startte duidelijk vermoeid aan de partij, mede ook nog eens door het instellen van het zomeruur. Het waren de gastheren die op een moeilijk bespeelbaar veld met fris combinatievoetbal uitpakten. Naaldert schrok wakker en toen ze voor het eerst over de middenlijn geraakten, hadden ze meteen prijs. Een verre voorzet van Franco viel achter de doelman aan de tweede paal binnen. De thuisploeg was meteen van slag en Naaldert moest meteen tegen twaalf man spelen. Met zoveel provocatie had Naaldert het even moeilijk. Het was de voorbode tot enkele stevige overtredingen. De scheidsrechter riep de kemphanen tot de orde en ging zelf ook terug in de pas lopen. We konden terug voetballen of toch niet? Christoph moest vroegtijdig het veld verlaten omdat hij nog te veel hinder ondervond van zijn blessure. Steven kwam in zijn plaats en liet zich meteen opmerken. Hij stuurde Christophe op links weg en zijn voorzet werd door Jan al duikend met het hoofd in doel gewerkt. Enkele tellen later snoepte Glenn de bal voor de neus van zijn tegenstrever en opende op Paul op rechts met een verre cross(Ge staat in het verslag Glenn!). Paul wachtte erg lang met het maken van zijn keuze aan wie hij de bal zou afleggen. Het werd uiteindelijk Franco, die met een droge knal afwerkte. Zonder goed te spelen werkte Naaldert aan bijna 100% af en mocht zo even op adem komen. In de tweede helft leunde Naaldert achteruit. De thuisploeg drong aan en een sublieme Robby hield tot tweemaal toe de nul op het bord. Naaldert had via Davy dan een uitstekende mogelijkheid. De portier van Boekt was echter te groot, zodat zijn lobje mislukte. Paul ontfutselde dan de bal van de plaatselijke verdediging en zette de eindcijfers op het bord. De thuisploeg kreeg dan de bal, maar wist in de eindfase niet meer gevaarlijk te zijn..


OPSTELLING NAALDERT: ROBBY STEENBERGHS, NORBERT VELTJEN (36’ BERT BROUX), PAUL LETEN, FRANCO PUT, DAVY VANPOL, WIM WEBERS, CHRISTOPHE PENASSE, JAN VANAAKEN, CHRISTOPH LUCAS (36’ STEVEN HOUBEN ), GLENN DANIELS en LATET ERNO.
WEDSTRIJDDUUR: 2 x 35’
GELE KAARTEN: Geen
RODE KAARTEN: CHRISTOPHE PENASSE
TOESCHOUWERS: 12
DOELPUNTEN: 6’ 0 – 1 FRANCO PUT, 30’ 0 – 2 JAN VANAAKEN, 33’ 0 – 3 FRANCO PUT en 50’ 0 – 4 PAUL LETEN.
Reageren | Lees reacties (1)
WEDSTRIJVERSLAG 16/03/2008 door Erno, op 18-03-2008 19:47:22
KREASA – NAALDERT FC 1 – 3

We zijn nog maar half maart en er viel al meer neerslag dan er in een ganse maand normaal hoort te vallen. Het speelveld lag er dan ook op sommige plaatsen wat verzopen bij. De thuisploeg, verassend sterk verjongt, ondervond hiervan weinig hinder en die van Naaldert stonden erbij en keken er na. Kreasa zette onze doelman al na twee minuten aan het werk. Nog voor het kwartier hadden ze nog twee uitstekende mogelijkheden, maar die misten hun precisie. Het gevaar kwam steeds van de thuisploeg en zij klommen dan ook verdiend op voorsprong. Naaldert probeerde terug in de wedstrijd te komen. Ze hadden duidelijk last met de staat van het veld en konden de bal maar moeilijk onder controle krijgen. Met schoten uit de tweede lijn probeerden ze voor gevaar te zorgen. Na de pauze was weer de thuisploeg meteen gevaarlijk. Eerst was er een prachtige redding nodig van Robby, die het leer nog in hoekschop kon werken en even later moest hij gepast zijn doelgebied verlaten om de doorgebroken speler het scoren te beletten. Dan kwam onze gouden driehoek in actie: Paul, Christophe en Steven. Op 2 minuten tijd gingen ze erop en erover. De thuisploeg moest terug naar voor en dat schepte meteen ruimte voor een snelle tegenaanval. Met een geweldige inspanning van Gert kwamen de eindcijfers op het bord.

OPSTELLING NAALDERT: ROBBY STEENBERGHS, PAUL LETEN, FRANCO PUT, DAVY VANPOL, WIM WEBERS, CHRISTOPHE PENASSE, STEVEN HOUBEN, GERT VANZIER, TOM BROUX, CHRISTOPH LUCAS (36’ GLENN DANIELS) en LATET ERNO.
WEDSTRIJDDUUR: 2 x 35’
GELE KAARTEN: Geen
RODE KAARTEN: Geen
TOESCHOUWERS: 17
DOELPUNTEN: 16’ 1 – 0, 50’ en 52’ STEVEN HOUBEN 1 – 1 en 1 – 2 en 57’ GERT VANZIER 1 - 3.

Reageren | Lees reacties (0)
WEDSTRIJVERSLAG 09/03/2008 door Erno, op 11-03-2008 20:10:29
DZS NASSER – NAALDERT FC 1 – 3

De thuisploeg werd geplaagd door selectieproblemen en verschenen verzwakt aan de aftrap. Het is blijkbaar het moment dat de spelers in het recreatievoetbal op skivakantie gaan en vele teams hebben te kampen met blessureleed. Naaldert kan echter terugvallen op een ruime kennissenkring en kon een fris elftal de wei in jagen. Op deze gure voormiddag was de wind het sleutelwoord van de partij. De bezoekers startten gejaagd door de wind en klommen al in de derde minuut op voorsprong via Paul na voorbereidend werk van Steven. Als een wervelwind raasde Naaldert verder naar voor. Naaldert morste echter met de kansen en de thuisploeg probeerde met enkele schaarse uitbraken. Nog voor de pauze werd hun aantal tot negen herleid nadat een thuisspeler zichzelf kwetste. Een krappe voorsprong voor de bezoekers prijkte op het bord. De aftrap van de tweede helft was sensationeel. De gasten trapten met hun eerste balcontact rechtstreeks op doel. De bal, gedragen door de wind, verdween achter een molenwiekende Robby in doel. Tegen een moedige thuisploeg duwde Naaldert meteen het gaspedaal wat dieper in, wat resulteerde in twee doelpunten van Steven. Naaldert vergat echter de partij in de gegeven omstandigheden rustig uit te voetballen. Het wederoptreden van Norbert was nadien het enige nog te vermelden feit.

OPSTELLING NAALDERT: ROBBY STEENBERGHS, PAUL LETEN, JAN VANAAKEN, FRANCO PUT, CHRISTOPHE PENASSE (60’ NORBERT VELTJEN), STEVEN HOUBEN, GERT VANZIER, TOM BROUX, DAVY BOERMANS, GLENN DANIELS en LATET ERNO.
WEDSTRIJDDUUR: 2 x 35’
GELE KAARTEN: Geen
RODE KAARTEN: Geen
TOESCHOUWERS: 12
DOELPUNTEN: 3' 0 – 1 PAUL LETEN, 36’ 1 – 1, 41’ en 43’ 1 – 2 en 1 - 3 STEVEN HOUBEN.
Reageren | Lees reacties (0)
WEDSTRIJVERSLAG 02/03/2008 door Erno, op 03-03-2008 19:50:12
NAALDERT FC – OL MEULENBERG 3 - 1

De bezoekers eisten de bal meteen van bij de aftrap op en grepen Naaldert meteen bij de keel. Ze waren gebrand op een vroege voorsprong om zo de ‘verjongde’ thuisploeg alle moed te ontnemen.
Onze ‘jonkies’ achteraan speelden echter een beresterke wedstrijd. De eerste keer dat de gasten aan het bezoekende doel verschenen was meteen raak. De bal werd door Franco gedevieerd (al of niet met de hand), zodat Paul maar moest inleggen. Naaldert wettigde daarna meteen deze voorsprong. Paul kende binnen de tien minuten drie mogelijkheden en hij verdubbelde de score. De wedstrijd werd afgewerkt aan een hoog tempo en na fout op Steven kreeg Naaldert een vrije trap net buiten de grote rechthoek. Steven ging zelf achter de bal staan en zag zijn prachtige rechtstreekse met een magistrale redding door de bezoekende doelman in hoekschop gewerkt. Aan de overzijde was eveneens een geweldige redding nodig van Robby om de bezoekers niet in de wedstrijd te laten komen. De wedstrijd golfde op en neer. De bezoekers kwamen echter niet tot uitgespeelde mogelijkheden. Naaldert stapelde echter de gemiste kansen verder op. Dat brak hen zuur op. Na drie kwart uur spelen werd het 2 – 1 na een vrije trap. Hopelijk werd uit dit doelpunt iets bijgeleerd. Naaldert raakte niet in paniek en bleef met veel overgave jagen op iedere bal. Op karakter trok Franco de bal voor doel, waar Davy aan de tweede staak kon binnentikken en de wedstrijd was gespeeld. Een scheidsrechter heeft maar weinig instrumenten om zijn gezag te laten gelden op het terrein. Als hij al geen gele kaart meer mag trekken en men blijft maar doordrammen op een spelfase uit de eerste vijf minuten, is het soms beter een wedstrijd vroegtijdig in onderling overleggen te beλindigen. Gelukkig zijn er nog goede leerkrachten die onze kinderen een degelijke opvoeding geven.
OPSTELLING NAALDERT: DAVY VANPOL, ROBBY STEENBERGHS, PAUL LETEN, FRANCO PUT, CHRISTOPHE PENASSE, STEVEN HOUBEN, BERT BROUX, TOM BROUX, GLENN DANIELS, JAN VANAAKEN en LATET ERNO.

SCHEIDSRECHTER: NORBERT VELTJEN

WEDSTRIJDDUUR: 2 x 35’

GELE KAARTEN: Eιntje te veel

RODE KAARTEN: Geen
TOESCHOUWERS: 10

DOELPUNTEN: 6' en 10’ PAUL LETEN 1 – 0 en 2 - 0, 45’ 2 – 1 en 49’ DAVY VANPOL 3 – 1.
Reageren | Lees reacties (5)
WEDSTRIJVERSLAG 24/02/2008 door Erno, op 24-02-2008 20:02:58
NAALDERT FC – STALSE HEIDE 7 - 1
Het KMI had voor het weekend hoge temperaturen voorspeld. Het ideale moment om ‘de ganse familie’ op de been te brengen voor een late nieuwjaarsborrel. Dit jaar was er geen gaatje gevonden in onze agenda voor een brunch en er werd, onder druk van onze vrouwelijke supporters, gezocht naar een alternatief. Feit is, een vrouw komt nooit met lege handen, als ze wordt uitgenodigd. De cake, de taart, de wafels, de borrel, het erbij zijn,... Bedankt!
Over de wedstrijd zelf kunnen we kort zijn. Onder zoveel vocale steun liep Naaldert als een pletwals over de bezoekers heen. In het eerste kwartier had de thuisploeg al twee grote mogelijkheden en liet Robby ‘een kabinetstukje’ zien. Wat dat moet wezen vraag je hem beter zelf. Ik heb het blijkbaar gemist. De thuisploeg legde al voor de rust de wedstrijd in zijn definitieve plooi met doelpunten van Christophe, Steven, Paul met een mislukt voorzet-schot en Davy. De Limoncello en hazelnootjenever waren eigenlijk voor ons vrouwelijk publiek. Toch zag ik, in een ooghoek tijdens een interview voor een plaatselijke krant, ook spelers stevig lurken aan een borrel tijdens de pauze. Gelukkig was hiervan op het veld weinig te merken en Franco zette forfaitcijfers op het bord. Een opmerkelijke wissel dan. Davy verliet het terrein voor Herman. Wisselde dan van truitje en ging in doel staan in plaats van Robby. Hij toverde meteen een geweldige safe uit zijn sloffen. De tegentreffer kwam er even later tocht. Davy werd oordeelkundig door een blok beton opzij gezet. De scheidsrechter liet begaan en de bezoekers redden de eer. Op het uur was Erno een tango aan het dansen met de bal en nam Steven er nog eentje voor zijn rekening. Dan was het de beurt aan Herman. Wat Hervι kan, kan ik ook nog moet hij gedacht hebben. We hebben enorm veel respect voor ‘onze oudjes’ en wanneer ze nog eens opdraven, laten we ze graag scoren. Ik moest wel schrijven dat het een moeilijke voorzet was, nietwaar Herman! Een aardige en sportieve wedstrijd waar de bezoekers zich als een waardige verliezer gedroegen.
OPSTELLING NAALDERT: DAVY VANPOL, ROBBY STEENBERGHS (45’ HERMAN VANDERMAESEN), PAUL LETEN, FRANCO PUT, CHRISTOPHE PENASSE, STEVEN HOUBEN, BERT BROUX, TOM BROUX, GLENN DANIELS, WIM WEBERS en LATET ERNO.
SCHEIDSRECHTER: NORBERT VELTJEN
WEDSTRIJDDUUR: 2 x 35’
GELE KAARTEN: Geen
RODE KAARTEN: Geen
TOESCHOUWERS: 40

DOELPUNTEN: 16' CHRISTOPHE PENASSE 1 – 0, 19’ STEVEN HOUBEN 2 – 0, 27’ PAUL LETEN 3 – 0, 32’ DAVY VANPOL 4 – 0, 43’ FRANCO PUT 5 – 0, 50’ 5 – 1, 58’ STEVEN HOUBEN 6 – 1 en 61’ HERMAN VANDERMAESEN 7 – 1.
Reageren | Lees reacties (0)
WEDSTRIJVERSLAG 17/02/2008 door Erno, op 19-02-2008 20:04:25
FC TOURNEE – NAALDERT FC 1 - 2
Voetbal in Kuringen is dan toch iets speciaals. Het is slechts een hand groot en behoort dan ook nog eens tot het stad ‘Hasselt’, maar er liggen op een boogscheut van elkaar twee voetbalpleinen. Tot zover het enige wat ons zondagmorgen in verwarring kon brengen. Ondanks de vrieskou was het Naaldert dat zich het best aan het harde veld kon aanpassen. In de tiende minuut zorgden ze voor een mooie aanval. Het schot van Steven ging voorlangs. Na nog eens zoveel speelminuten werd de wederoptredende Jan ten onrechte afgevlagd in buitenspelpositie en een lobbal van Steven ging over de kooi. De thuisploeg probeerden met verre ballen hun jonge spitsen te bereiken. Op het halfuur was een geweldige kattensprong van Robby nodig om de brilscore te behouden. Na de pauze profiteerde de thuisploeg meteen van de staat van het veld. De zon had ondertussen de bovenlaag ontdooid en de spelers van Naaldert hadden moeite om op de been te blijven. Bij een lange bal ging men achteraan in de fout en de gastheren klommen op voorsprong tegen de gang van het spel in. De bezoekers staken meteen een tandje bij. Franco miste op een haar de gelijkmaker. Die kwam er op het uur toch. Paul in ιιn van zijn gekende rushes aan de haal op rechts, bracht de bal scherp voor doel, waar aan de tweede staak Christophe het leer in ιιn tijd tegen de touwen joeg. De bezoekers roken de overwinning en even later lukte Steven het winning doelpunt. Daarna vond de scheidsrechter het nodig zijn duit in het zakje te doen. Met enkele dubieuze beslissingen zorgde hij voor wrange nasmaak aan de voormiddag. Het zal ons worst wezen. Heb je hem?
OPSTELLING NAALDERT: ROBBY STEENBERGHS, PAUL LETEN, JAN VANAAKEN (36’ FRANCO PUT), CHRISTOPHE PENASSE, STEVEN HOUBEN, BERT BROUX, TOM BROUX, TOM BOITEN, GLENN DANIELS, CHRISTOPH LUCAS en LATET ERNO.
WEDSTRIJDDUUR: 2 x 35’
GELE KAARTEN: Geen
RODE KAARTEN: Geen
TOESCHOUWERS: 10
DOELPUNTEN: 40' 1 – 0, 60’ CHRISTOPHE PENASSE 1 – 1 en 64’ STEVEN HOUBEN 1 – 2.
Reageren | Lees reacties (2)
WEDSTRIJVERSLAG 10/02/2008 door Erno, op 11-02-2008 19:46:52
NAALDERT FC – DSZ NASSER 3 – 2
De vorst had tijdens de nacht zijn best gedaan en het veld tot een maagdelijk wit tapijt gekleurd. De vroege zon deed echter flink haar best om nog voor aanvang van de partij het veld bespeelbaar te maken en dat lukte ook nog. Naaldert startte het best en de bezoekers hadden enkele stevige tussenkomsten nodig om hen te temperen. Zoveel wilskracht wordt echter beloond al is er soms enige hulp nodig. Na tien minuten spelen was er een slecht ontzetten van de bezoekende doelman. De misser werd door Steven in dank aangenomen en hij prikte de voorsprong op het bord. De bezoekers probeerden te reageren en dwongen enkele hoekschoppen af, die verder zonder gevaar bleven. Op het halfuur verdubbelde de thuisploeg de voorsprong. Gastspeler Tom werd door de buitenspelval geloodst en besloot beheerst naast de doelman. Protest van de bezoekers was toen al een voorbode van overbodige fouten van beide teams. Naaldert kwam het best uit de kleedkamer en had in de eerste minuut van de tweede helft meteen de kans om de partij te beslechten. Ze gingen afwachtend spelen en de bezoekers lukten de aansluitingstreffer. De vlam sloeg in de pan en er ‘stevig’ gevoetbald. De doorgebroken Steven werd onderuit gehaald net voor de grote rechthoek. Een gele kaart en een vrije trap, die niets opleverde, waren de magere troost. Op het uur viel de partij in zijn definitieve plooi. Eet schot van Christoph werd eerst afgeblokt en in de rebound knalde Paul het leer alsnog tegen de touwen. Net voor afsluiten werd er een overbodige fout begaan in de plaatselijke verdediging binnen het strafschopgebied. De bal ging op de stip. Helaas voor de bezoekers kwamen deze aansluitingstreffer te laat om daarna nog een vuist te maken. De ma van Bert kan ook lekkere cake bakken. Merci daarvoor, maar da moet niet bij iedere overwinning hoor. Het wordt anders misschien een beetje veel.
OPSTELLING NAALDERT: ROBBY STEENBERGHS, PAUL LETEN, FRANCO PUT, DAVY VANPOL ( 31’ CHRISTOPHE PENASSE), STEVEN HOUBEN, BERT BROUX, TOM BROUX, TOM BOITEN, GLENN DANIELS, CHRISTOPH LUCAS, en LATET ERNO.
SCHEIDSRECHTER: NORBERT VELTJEN
WEDSTRIJDDUUR: 2 x 35'

GELE KAARTEN: Eentje

RODE KAARTEN: Geen

TOESCHOUWERS: 26

DOELPUNTEN: 10' STEVEN HOUBEN 1 – 0 , 30’ TOM BOITEN 2 – 0, 45’ 2 -1, 62’ PAUL LETEN 3 – 1 en 69’ 3 – 2.

Reageren | Lees reacties (0)
WEDSTRIJVERSLAG 03/02/2008 door Erno, op 06-02-2008 20:51:40
HEIKANT – NAALDERT FC 1 – 4
Het is winter. Ze zeggen dat het kan vriezen, maar het kan ook dooien. Onze jaarlijkse culturele uitstap heeft nog maar eens duidelijk gemaakt dat deze vereniging ‘ιιn grote familie’ is. Toen we de nacht indoken werd al duidelijk dat op zondagmorgen het veld er wel eens ‘hard’ kon bijliggen. Goed voetbal brengen was dan ook niet evident en de spelers van Naaldert hadden met de harde ondergrond het meest last. De thuisploeg had een aantal jonge kerels voorin lopen, die met lange passes werden aangespeeld en zo constant een gevaar bleken te zijn. Naaldert had in de eerste helft al een handvol kansen, maar in de zone van de waarheid wilden het maar niet lukken. Zelfs een open doelpoging werd de nek omgewrongen. Net voor de pauze kregen we dan hulp van de thuisploeg met een strafschopfout, die op aangeven van onze talrijke supporters, werd gefloten. Doelman Davy trapte de penalty met vol risico binnen en deed ons de eerste helft zo vlug mogelijk vergeten. Na de koffie speelde Naaldert beter voetbal en kon meteen enkele kansen afdwingen. Franco trapte tegen de doelpaal en de goed gevolgde Yvan verdubbelde de voorsprong. Op die manier wist hij een vlugge wissel te vermijden. De mooiste aanval van de middag werd door de thuisploeg bekroond met het aansluitingsdoelpunt. Het was meteen hun enig wapenfeit van de tweede helft. Op aangeven van Christophe duwde Herve de bal binnen en liep Naaldert verder uit. Op het uur verdween Bab even voor een sanitaire stop. Duidelijk verlost van ‘een vervelend pakske’ zette hij vijf man in de wind en rondde zijn solo beheerst af. Na de wedstrijd geen warm water en geen bouletten. Gelukkig kan Kristel lekkere cake bakken. Tom trouw ermee of we zijn u voor.
OPSTELLING NAALDERT : PAUL LETEN (36’ YVAN PLESSERS), FRANCO PUT, CHRISTOPHE PENASSE , HERVE MEYKENS, WIM WEBERS (36’ TOM BROUX), GLENN DANIELS, DAVY VANPOL, DAVY BAPTIST, BERT BROUX, CHRISTOPH LUCAS en LATET ERNO.
WEDSTRIJDDUUR: 2 x 35'
GELE KAARTEN: Geen
RODE KAARTEN: Geen
TOESCHOUWERS: 10
DOELPUNTEN: 35’ DAVY VANPOL 0 – 1 (strafschop), 46’ YVAN PLESSERS 0 – 2, 53’ 1 -2, 59’ HERVE MEYKENS 1 – 3 en 66’ DAVY BAPTIST 1 - 4.
Reageren | Lees reacties (0)
WEDSTRIJVERSLAG 27/01/2008 door Erno, op 29-01-2008 20:49:30
SPARTA ZONHOVEN – NAALDERT FC 2 – 4
De voorbereiding op deze wedstrijd ging volledig de mist in. De conciλrge van het sportcomplex in Zonhoven liet op zich wachten zodat beide ploegen niet de gepaste opwarming konden doen voor de wedstrijd. Dit had dan ook zo zijn gevolgen op het verdere verloop van de partij. De thuisploeg had de rangen duidelijk aan een verjongingskuur onderworpen en zij namen onze doelman tweemaal onder vuur. Naaldert nam daarna de partij in handen en kwam na een dik kwartier spelen op voorsprong. Een lang uitgesponnen actie opgezet door Wim, die de bal in de looprichting van Christophe meegaf. Diens puike voorzet werd door Paul met succes afgewerkt. Amper vier minuten later werd de bal onzorgvuldig ontzet en een oplettendheid in de verdediging liet Zonhoven toe de bordjes gelijk te zetten. Naaldert druk het pedaal iets dieper in en kon met schoten uit de tweede lijn dreigen. Het vizier van Steven stond duidelijk nog niet op scherp. Voor het halfuur klom Naaldert toch op voorsprong. Mooie pas van Franco op Paul, die weer de netten vond. Nog voor rusten kwam de thuisploeg gevleid langszij en was er even opschudding door de vele kwetsuren. Johnny moest er af met een letsel aan de lies. Hij werd vervangen door Norbert, die wellicht zijn kotste invalbeurt ooit kende. Na amper 1 minuut moest hij vaststellen dat zijn kwetsuur vandaag spelen niet zou toelaten. Gelukkig onderhoudt men bij Naaldert goede contacten met oude gloriλn. Zo werd Hervι van onder het stof gehaald uit en in zijn eigen achtertuin de grasmat opgestuurd. Zijn eerste baltoetsen stelden ons meteen gerust. Hij is zijn oude kneepjes nog niet verleerd. Hij was aangever voor verschillende mogelijkheden waarvan Steven er ιιntje tegen de touwen trapte. Blijven proberen, Steven, je ziet dat het lukt. Dat het meestal de ‘oudjes’ zijn die de ploeg in moeilijke momenten over de streep moeten trekken werd ook nu weer bewezen. En nu citeer ik de woorden van de voorzitter: ‘Met de bal in ιιn tijd op de slof te nemen scoorde onze Erno met een prachtige treffer, ιιntje om in te kaderen.’ Het is moeilijk om over jezelf te schrijven!
OPSTELLING NAALDERT : ROBBY STEENBERGHS, PAUL LETEN, FRANCO PUT, CHRISTOPHE PENASSE , STEVEN HOUBEN, JOHNNY VANDERSTUKKEN (32’ NORBERT VELTJEN, 36’ HERVE MEYKENS), TOM BROUX, WIM WEBERS, GLENN DANIELS, DAVY VANPOL en LATET ERNO.

WEDSTRIJDDUUR: 2 x 35'
GELE KAARTEN: Geen
RODE KAARTEN: Geen
TOESCHOUWERS: 15
DOELPUNTEN: 17’ PAUL LETEN 0 – 1, 21’ 1 – 1, 26’ PAUL LETEN 1 – 2, 30’ 2 -2, 50’ STEVEN HOUBEN 2 – 3 en 58’ ERNO LATET 2 - 4.

Reageren | Lees reacties (0)
WEDSTRIJVERSLAG 20/01/2008 door Erno, op 21-01-2008 19:36:20
VIGOR KWALAAK – NAALDERT FC 5 - 5

Niet alleen sportief kondigde deze wedstrijd zich zwaar aan. Afgelopen week werd Naaldert overvallen door het plotse overlijden van Freddy Lemmens, echtgenoot van Betty. Betty is al jaren ιιn van onze ‘kookmoekes’ tijdens onze jaarlijkse eetdag en andere culinaire activiteiten. Freddy is ook de oom van Norbert EN DAVY Vanpol. Niet verwonderlijk dat de jongens van Naaldert gebrand waren op een sterke prestatie. Naaldert nam de beste start en trok meteen in het offensief. Via een vrije trap van Paul, afgeweerd door de plaatselijke doelman, kon Steven Houben in de rebound de score openen. Er zijn nu ιιnmaal van die wedstrijden dat men ook wat geluk moet hebben. Dame Fortuna had vandaag een pact gesloten met de duivel, verkleed als de man in het zwart. Deze laatste leidde met een staaltje van zijn kunnen, de gelijkmaker in. Een duidelijke overtreding op Davy Baptist liet hij onbestraft, hij floot zelfs voor een overtreding tegen. Een vrije trap net buiten de rechthoek werd dwars door de muur getrapt. De thuisploeg kwam nog welgeteld tweemaal voor ons doel en was telkens succesvol. Met een prachtige omhaal bracht Paul ons nog voor de rust terug in de wedstrijd. Na de pauze ging Naaldert op zoek naar de gelijkmaker. Dat tikkeltje geluk ontbrak telkens bij de afwerking. Een ongeschreven wet in het voetbal zegt dat het doelpunt aan de overzijde valt en dat gebeurde ook. De bezoekers trokken daarna alle registers open. Steven Houben zorgde opnieuw voor de aansluiting. De gelijkmaker werd even later onterecht afgekeurd, wat dan weer voor hevig protest leidde en gele kaarten. Davy Baptist zette de bordjes toch gelijk met een prachtige plaatsbal en de ingevallen Steven Goris bracht ons zelfs op voorsprong in het slot van de wedstrijd. Dan was het weer de beurt aan de scheidsrechter, die duidelijk niet over een Zwitsers uurwerk beschikte. Hij liet ver in blessuretijd doorspelen waar de thuisploeg alweer met een klutsbal mocht gelijk stellen.
OPSTELLING NAALDERT : ROBBY STEENBERGHS, PAUL LETEN, FRANCO PUT, CHRISTOPHE PENASSE , STEVEN HOUBEN, JOHNNY VANDERSTUKKEN, TOM BROUX, WIM WEBERS, GLENN DANIELS (36’ STEVEN GORIS), DAVY BAPTIST en LATET ERNO.
WEDSTRIJDDUUR: 2 x 35'
GELE KAARTEN: ROBBY STEENBERGHS en ERNO LATET.
RODE KAARTEN: Geen
TOESCHOUWERS: 12
DOELPUNTEN: 10' STEVEN HOUBEN 0 – 1 , 15’ 1 – 1, 28’ 2 -1, 30’ 3 – 1, 32’ PAUL LETEN 3 – 2, 46’ 4 – 2, 50’ STEVEN HOUBEN 4 – 3, 58’ DAVY BAPTIST 4 - 4, 65’ STEVEN GORIS 4 – 5 en 74’ 5 - 5.

Reageren | Lees reacties (0)
WEDSTRIJVERSLAG 13/01/2008 door Erno, op 13-01-2008 15:53:39
OL KOERSEL – NAALDERT FC 1 - 5
De wedstrijd uit de heenronde lag nog vers in het geheugen en Naaldert was dus gebrand op een revanche, ondanks een selectie gevormd door een aantal ‘oorlogsslachtoffers’. De thuisploeg trachtte met een versterkt middenveld de bal ongrijpbaar te maken om zo Naaldert het spelen te beletten. De spelers van NAALDERT spelen op dit ogenblik echter met zoveel karakter, dat iedere tactische zet van de tegenstrever, beantwoord wordt met een voetballende oplossing. Het was Paul, die na een vlugge inworp van Franco, met grote halen op links aan de haal ging en zijn strakke voorzet aan de eerste paal zag binnentrappen door Christophe. De thuisploeg kwam meteen langszij met een rechtstreekse vrije trap. Bij Naaldert was men nog bezig met de organisatie van de verdediging en opstelling van een muur en daar profiteerde Koersel van. De bezoekers reageerden meteen met een copy-goal van het eerste doelpunt, maar dan met als afwerker, Steven. Een ongrijpbare Paul was enkel foutief te stoppen in zijn loopacties. Hij trapte zelf de vrije trap, die door de plaatselijke doelman niet kon worden vastgehouden. Wim werkte de bal tegen de touwen. Met een wereldgoal bezegelde Paul nog voor de rust het lot van de thuisploeg. Ook in de tweede helft controleerde Naaldert verder het gebeuren en was de thuisploeg nauwelijks bij machte om een doelkans te creλren. Het was Christophe die zijn doelsaldo nog wat opkrikte halverwege de tweede helft.
OPSTELLING NAALDERT : ROBBY STEENBERGHS, PAUL LETEN, FRANCO PUT, CHRISTOPHE PENASSE , NORBERT VELTJEN, STEVEN HOUBEN, TOM BROUX, WIM WEBERS, GLENN DANIELS, DAVY VANPOL en LATET ERNO.
WEDSTRIJDDUUR: 2 x 35'
GELE KAARTEN: Eιn thuisspeler, Franco Put, Tom Broux en Glenn Daniels.
RODE KAARTEN: Geen
TOESCHOUWERS: 12
DOELPUNTEN: 11' CHRISTOPHE PENASSE 0 – 1 , 14’ 1 – 1, 16’ STEVEN HOUBEN 1 – 2, 28’ WIM WEBERS 1 – 3, 33’ PAUL LETEN 1 – 4 en 53’ CHRISTOPHE PENASSE 1 – 5.

Reageren | Lees reacties (0)
WEDSTRIJVERSLAG 06/01/20087 door Erno, op 06-01-2008 19:37:18
OPEL LUMMEN – NAALDERT FC 2 - 5
Naaldert begon aan het nieuwe jaar zoals het oude jaar werd afgesloten met een overwinning. Het sprankelende voetbal iedere week opnieuw brengen is onmogelijk. De grasmat van vandaag vertoonde zoveel oneffenheden en toch probeerden de bezoekers meteen de toon te zetten met aanvallend voetbal. Paul vond Christophe geheel vrij op links, die strak kon voorzetten. Davy V ramde de bal in ιιn tijd aan de tweede staak tegen de netten. Even later werd een kopie van die aanval op rechts opgezet. Franco zette voor en Christophe mocht binnentrappen van op het penaltypunt. Naaldert ging op zijn elan door en een bedrijvige Paul, die als een hinde over het veld draafde, reikte Davy V de bal aan. Met een geplaatste trap bezegelde hij het lot van de thuisploeg. Die waren tot dan enkel gevaarlijk geweest met hoge ballen naar hun spitsen te versturen en schoten uit de tweede lijn. Voor zo weinig werk liet Robby zich al verleiden en riep om alvast de jenever koud te zetten. Onze verdediging was even niet bij de les en liet tegen prikken. Tijdens de pauze werd er nog even op gehamerd om niet in te gaan op het bitsige spel van de thuisploeg en de manier van fluiten van de scheidsrechter. De boodschap was nog niet koud of twee spelers vond het nodig een partijtje te schoppen zonder bal. Gevolg twee rode kaarten en de gemoederen raakten verhit. Davy V had ondertussen op voorzet van Steven, alweer aan de tweede paal, de score aangedikt. Dan verzond Davy B een bal, waarvan hij bij het vertrek al wist dat het fout ging, naar een plaatselijke aanvaller, die mocht tegen scoren. Met zijn gekend doorzettingsvermogen rolde Paul even later de plaatselijke verdediging op een hoopje en er stond terug een veilige marge op het bord. Net voor affluiten vond de scheidsrechter het nodig zich te kronen tot ‘man van de match’. Steven werd door de plaatselijke doelman getorpedeerd in de grote rechthoek. Iedereen, op ιιn man na (die in ’t zwart, ja), zag een strafschop en in de daaropvolgende discussie vond hij het zelf nodig om rood te trekken voor Paul. Naaldert eindigde zo de wedstrijd met negen.
NAALDERT : ROBBY STEENBERGHS, PAUL LETEN, FRANCO PUT, CHRISTOPHE PENASSE , NORBERT VELTJEN, DAVY BAPTIST (21’ STEVEN HOUBEN), TOM BROUX, WIM WEBERS, GLENN DANIELS, DAVY VANPOL en CHRISTOPH LUCAS.
WEDSTRIJDDUUR: 2 x 35'
GELE KAARTEN: Geen
RODE KAARTEN: Het lief van Franco zijn nicht, CHRISTOPHE PENASSE en PAUL LETEN
TOESCHOUWERS: 14
DOELPUNTEN : 12’ DAVY VANPOL 0 – 1, 14' CHRISTOPHE PENASSE 0 – 2 , 20’ DAVY VANPOL 0 – 3, 22’ 1 – 3, 41’ DAVY VANPOL 1 – 4, 51’ 2 – 4 en 57’ PAUL LETEN 2 – 5.
Reageren | Lees reacties (0)
WEDSTRIJVERSLAG 30/12/2007 door Erno, op 31-12-2007 15:37:22
NAALDERT FC – FC TRAM 10 - 1
Naaldert speelde net voor de jaarwisseling nog eens champagnevoetbal. Sprankelend voetbal met als gevolg een vooroorlogse uitslag. De openingsfase was volledig voor de thuisploeg met minstens drie uitgespeelde acties. Echter in de zone van de waarheid wou het eerst niet lukken. Na een kwartier staken ook de bezoekers even de neus aan het venster met een afstandschot uit de tweede lijn. Naaldert liet niet begaan en een prachtige pegel van Davy van op 25 meter, flirtend met het doelkader, vormde de inleiding voor een doelpuntenkermis. Naaldert drukte nog even door en binnen de vijf minuten werd de ruststand bereikt met doelpunten van Steven, Birger en Paul. Na de koffie nam Naaldert wat gas terug. De bezoekers waren gevaarlijk uit stilstaande fases en konden uit hoekschop tegen prikken. Meteen het sein voor de thuisploeg om het gaspedaal nog even in te drukken. Het talrijk opgekomen publiek zag nog eens voetbal uit de oude doos met vloeiende combinaties en technische hoogstandjes. De bezoekers werden er zowaar moedeloos van appelleerden tot vervelens toe voor vermeende buitenspelfases. De leiding liet zich niet van zijn stuk brengen en noteerde nog doelpunten in het boekje van de volgende auteurs: Franco, Robby op strafschop, Christophe, Paul en tweemaal Birger. Een prachtig slot van het jaar 2007 onder het goedkeurende oog van een afvaardiging van een lid van de centrale scheidsrechterscommissie. Zijn ze op zoek naar een ‘jong’ talent of brengen de uitspattingen van Glenn ons in een moeilijk parket?
Opstelling NAALDERT : ROBBY STEENBERGHS, PAUL LETEN, FRANCO PUT, CHRISTOPHE PENASSE , NORBERT VELTJEN, STEVEN HOUBEN, TOM BROUX, WIM WEBERS, BERT BROUX (36’ GLENN DANIELS), BIRGER PUT en DAVY BAPTIST(36’ CHRISTOPH LUCAS).
SCHEIDSRECHTER: ERNO LATET
WEDSTRIJDDUUR: 2 x 35'
GELE KAARTEN: Geen
RODE KAARTEN: Geen
TOESCHOUWERS: 30 (das dus veel !)
DOELPUNTEN : 21’ DAVY BAPTIST 1 – 0, 30' STEVEN HOUBEN 2 – 0 , 31’ BIRGER PUT 3 – 0, 33’ PAUL LETEN 4 – 0, 40’ 4 – 1, 49’ FRANCO PUT 5 -1, 50’ ROBBY STEENBERGHS 6 – 1 (strafschop), 55’ CHRISTOPHE PENASSE 7 – 1, 58’ PAUL LETEN 8 – 1, 69’ en 70’ BIRGER PUT 9 – 1 en 10 – 1.

Reageren | Lees reacties (0)
WEDSTRIJVERSLAG 16/12/2007 door Erno, op 17-12-2007 20:46:27
VANHELMOND – NAALDERT FC 0 - 6
De outfit van beide teams liet een Italiaans onderonsje vermoeden. Koning winter deed echter met een eerste winterprik zijn duit in het zakje en zorgde voor een hard bevroren ondergrond zodat het moeilijk voetballen werd. Naaldert trok er zich weinig van aan en kon zich het best aan de omstandigheden aanpassen. Ze trokken meteen van leer en klommen in de vierde minuut al op voorsprong via Steven die de bal al glijdend kon binnen trappen. De bal werd verder in ιιn tijd rondgespeeld en Naaldert bleef mooi voetbal op de mat leggen. Met een fraaie kopbal (of was het een schuiver) verdubbelde Paul de voorsprong. Nog voor de rust bracht Christophe de stand op 0 – 3 na puik werk van Gert. Na de koffie verliep het samenspel wat stroever. De jarige Davy mocht drie keer proberen voor vijf frank en graaide uiteindelijk zijn doelpuntje mee. De aanvalslinie diepte de kloof verder uit met doelpunten van Gert en Paul, die de voormiddag met een meesterlijke lob besloot. Een aardige en sportieve wedstrijd die de toeschouwers de vrieskou even deed vergeten. Blijkbaar hadden sommige spelers meer last van de temperatuur en was Glenn zodanig ‘verhit’ dat hij in de neutrale zone, in een akkefietje met de overigens voortreffelijke scheidsrechter, tegen een tweede gele kaart aanliep. Het is me allemaal ontgaan. Ik wacht het verslag voor de groene tafel af.
Opstelling NAALDERT : WIM D’EXELLE, PAUL LETEN, JAN VANAAKEN (36’ FRANCO PUT), CHRISTOPHE PENASSE (36’ DAVY VANPOL), NORBERT VELTJEN, STEVEN HOUBEN, TOM BROUX, WIM WEBERS, GLENN DANIELS, GERT VANZIER en DAVY BAPTIST.
SCHEIDSRECHTER: MARC NEUTELEERS
WEDSTRIJDDUUR: 2 x 35'
GELE KAARTEN: GLENN DANIELS
RODE KAARTEN: GLENN DANIELS (2X GEEL)
TOESCHOUWERS: 12
DOELPUNTEN : 4' STEVEN HOUBEN 0 – 1 , 25’ PAUL LETEN 0 – 2, 35’ CHRISTOPHE PENASSE 0 – 3, 51’ DAVY VANPOL 0 – 4, 60’ GERT VANZIER 0 – 5 en 64’ PAUL LETEN 0 - 6.
Reageren | Lees reacties (2)
WEDSTRIJVERSLAG 09/12/2007 door Erno, op 10-12-2007 21:37:53

NAALDERT FC – DZS NASSER 3 – 1

De hevige regenval van de voorbije dagen waren de voorbode voor een lastige wedstrijd. De weergoden waren ons gunstig gezind en zondagmorgen nodigde een waterzonnetje ons uit voor een leuke pot voetbal. Meer prikkels had de thuisploeg niet nodig, want er waren nog enkele plooien die moesten glad gestreken worden. Naaldert startte als vanouds heel sterk en kreeg in de tweede minuut al een uitgelezen mogelijkheid via Steven. Zijn poging mistte kracht en precisie. De bezoekers konden dreigen uit stilstaande fases. Tegen de gang van het spel in klommen de bezoekers op voorsprong. Lang konden ze echter niet van deze voorsprong genieten. Christophe drong aan en kon de bal veroveren aan de linkerzijde, vond Davy geheel vrijstaand in de grote rechthoek, die met een schuiver de bordjes in evenwicht bracht. In een genietbare eerste helft golfde het spel verder over en weer. Na de pauze ging de thuisploeg weer het best van start. Na formidabel werk van Steven bracht Jan de thuisploeg op voorsprong. De wedstrijd barstte nu volledig open en beide ploegen gingen er volledig voor. Wim stuurde Paul nog eens in het straatje en hij zette Naaldert op rozen. De bezoekers kwamen dan gevaarlijk voor doel en kregen minstens drie glasheldere kansen op de aansluitingstreffer. De afwerking liet het echter afweten. Naaldert verdiende de overwinning op karakter en inzet en kreeg in het slot van de wedstrijd nog de mooiste kansen. Eindelijk beginnen we de vruchten te plukken van onze teambuilding in de Ardennen. De culinaire restjes van Borlon van Suzanne en Ber na de wedstrijd werden dan ook gesmaakt. Waarvoor dank.

Opstelling NAALDERT : ROBBY STEENBERGHS, PAUL LETEN, ROB VOGELS ( 36’ JAN VANAAKEN), CHRISTOPHE PENASSE, NORBERT VELTJEN, STEVEN HOUBEN, TOM BROUX, WIM WEBERS, GLENN DANIELS, DAVY VANPOL en FRANCO PUT.
SCHEIDSRECHTER: LATET ERNO
WEDSTRIJDDUUR: 2 x 35'
GELE KAARTEN: GEEN
RODE KAARTEN: GEEN
TOESCHOUWERS: 18
DOELPUNTEN : 11' 0 – 1, 12’ DAVY VANPOL 1 – 1, 39’ JAN VANAAKEN 2 – 1 en 49’ PAUL LETEN 3 - 1.
Reageren | Lees reacties (0)
WEDSTRIJVERSLAG 02/12/2007 door Erno, op 03-12-2007 20:39:42
JIENS BOYS – NAALDERT FC 1 – 0

Het aangekondigde stormachtig weer voor het weekend kon de spelers niet weerhouden voor een potje derbyvoetbal. Het werd al bij al een sportieve wedstrijd (ja, zo wedstrijden worden ook nog gespeeld) waarin de thuisploeg met het kleinste verschil met de winst ging lopen. Naaldert had in de eerste helft het meeste balbezit en kon uit ιιn van de schaarse mogelijkheden scoren in de 19’. Het doelpunt ging echter niet door wegens buitenspel. Verder was het koukleumen voor de supporters en wachten op het fluitsignaal van de scheidsrechter voor de rust. Na de pauze ging de wind een tandje bijzetten en Naaldert voerde de druk eveneens lichtjes op. Echte kansen vielen er niet te noteren en dan kreeg Naaldert het deksel op de neus. Bij ιιn van de zeldzame tegenprikken kon de thuisploeg de score openen. Een hoekschop werd aan de tweede paal naar doel gekopt. Onze doelman was in een onevenwichtige strijd verzeild geraakt met het doelkader, zodat hij, tot zijn eigen verbazing, de bal in eigen doel bokste. De thuisploeg verdedigde makkelijk de krappe voorsprong ook al omdat Naaldert lijdt aan het Leterme-syndroom. Alles gaat goed, alleen geraken ze niet tot in de zestien.
Opstelling NAALDERT : ROBBY STEENBERGHS, , ERNO LATET (36’ PAUL LETEN), ROB VOGELS, CHRISTOPHE PENASSE, CHRISTOPH LUCAS, BERT BROUX, NORBERT VELTJEN, TOM BROUX, WIM WEBERS, DAVY VANPOL en FRANCO PUT.
WEDSTRIJDDUUR: 2 x 35'
GELE KAARTEN: GEEN
RODE KAARTEN: GEEN
TOESCHOUWERS: 7
DOELPUNTEN : 54' 1 – 0.
Reageren | Lees reacties (0)
WEDSTRIJVERSLAG 25/11/2007 door Erno, op 25-11-2007 13:50:46
OL KOERSEL – NAALDERT FC 2 – 2
Naaldert scoort vier keer maar moet zich tevreden stellen met een gelijkspel. De bezoekers speelden praktisch de volledige partij in een volledig nieuwe outfit op de speelhelft van de tegenstander maar missen momenteel de creativiteit om de opening te forceren en de kansen af te maken. Er waren voldoende kansen voor Naaldert om de wedstrijd in de eerste helft te beslissen. Toch was het de thuisploeg die mocht gaan rusten met de kleinste voorsprong. Welgeteld ιιn keer kwamen ze opzetten en op een afgeweken bal werd de score geopend. Meteen na rust bracht Davy B. met een heerlijke pegel de score terug in evenwicht. Naaldert voetbalde te traag, maakte onnodige fouten en werd hiervoor afgestraft. Op vrijschop van de thuisploeg devieerde Erno de bal nog maar eens in eigen doel. Naaldert creλerde nadien nog voldoende kansen om de partij naar hun hand te zetten . Slecht ιιn keer kon Davy V. met een gekruist schot de plaatselijke doelman in verlegenheid brengen. Het werd dan ook een al bij al teleurstellend resultaat voor de bezoekers. De plaatselijke aanhang vierde het gelijkspel als een overwinning.
Opstelling NAALDERT : ROBBY STEENBERGHS, PAUL LETEN, ERNO LATET, ROB VOGELS, CHRISTOPHE PENASSE, DAVY BAPTIST, BERT BROUX, NORBERT VELTJEN, TOM BROUX, DAVY VANPOL en GLENN DANIELS.
WEDSTRIJDDUUR : 2 x 35'
GELE KAARTEN : GEEN
RODE KAARTEN : GEEN
TOESCHOUWERS : 10
DOELPUNTEN : 15' 1 – 0 (GLENN DANIELS OG), 37’ DAVY BAPTIST 1 – 1, 48’ 2 – 1 (ERNO LATET OG) en 62’ DAVY VANPOL 2 - 2.


Reageren | Lees reacties (0)
WEDSTRIJDVERSALG 11/11/2007 door Erno, op 12-11-2007 20:27:56
ROLANDS CLUB - NAALDERT FC 1 – 1 (wedstrijd stopgezet)

Wat een topwedstrijd moest worden draaide uit op een sisser. De weergoden hadden de voorbije dagen hun werk gedaan en de hemelsluizen wagenwijd opengezet. Het terrein lag er evenwel nog behoorlijk bespeelbaar bij. De bezoekers schoten het best uit de startblokken met mooi samenspel. De thuisploeg kende echter met hun eerste actie meteen succes met een mooie doorsteekpas door het hart van onze verdediging. Naaldert eiste echter meteen de bal terug op en na een mooie actie van Christoph en Franco kon Steven de score terug in evenwicht brengen. De eerste helft werd al gekenmerkt door enkel professionele fouten van de thuisploeg die Naaldert probeerden het voetballen te beletten. Na de pauze was het even zoeken bij Naaldert naar de juiste samenhang na herschikking van de pionnen. Nadat Johnny bestraft werd na een overtreding ging een thuisspeler door het lint en haalde uit met enkele vuistslagen. De scheidsrechter gaf echter beide spelers de rode kaart en in het daaropvolgende tumult zag hij zich genoodzaakt de wedstrijd te staken. Het was wel opvallend dat er net op de dag van verdraagzaamheid zoveel heisa was op de Limburgse voetbalvelden.

Opstelling NAALDERT : ROBBY STEENBERGHS,STEVEN HOUBEN, PAUL LETEN, ERNO LATET, FRANCO PUT , WIM WEBERS (36’ ROB VOGELS), CHRISTOPHE PENASSE, JOHNNY VANDERSTUKKEN, BERT BROUX, NORBERT VELTJEN (36’ TOM BROUX) en CHRISTOPH LUCAS.
WEDSTRIJDDUUR : 2 x 35' (wedstrijd gestaakt in de 39’)
GELE KAARTEN : GEEN
RODE KAARTEN : 39’ THUISSPELER en JOHNNY VANDERSTUKKEN
TOESCHOUWERS : 12
DOELPUNTEN : 5' 1 – 0, 15’ STEVEN HOUBEN 1 – 1.


Reageren | Lees reacties (2)
Vorige | 1 - 2 - 3 - 4 - 5 - 6 - 7 - 8 - 9 - 10 - 11 - 12 - 13 | Volgende
Ook een gratis nieuwssysteem? Klik hier
© 2017 Webhelpje.com