Gastenboek van Stucadoorsbedrijf John Bierens - pagina 1 van 10


Gastenboek van Stucadoorsbedrijf John Bierens


Totaal aantal berichten: 75

Christina Goossens Ruhr


Deze vakman kunnen we werkelijk aanbevelen ! Werkt netjes , super strak plafond. John is rustig & denkt met de klant mee!
Hij hield rekening met mijn chronische ziekte wat ik werkelijk heb kunnen waarderen. Bedankt !!!


Maria Jonk


John, Hartelijk bedankt dat je zo snel tijd vrij hebt gemaakt om mijn net gekochte appartement in Eindhoven alle muren te voorzien van prachtig stucwerk. Ik ben er echt heel erg blij mee, maar je bent nog niet van mij af want als de nieuwe keuken is geplaatst heb ik je nog nodig om ook die muren te voorzien van mooi stucwerk.
Nogmaals dank je wel. Maria Jonk

Vincent en Helen


John is een echte vakman die voor 100% kwaliteit en klant-tevredenheid gaat. John heeft in onze nieuwbouwwoning alle plafonds van glad pleisterwerk voorzien en de wanden fijn spachtelputz. Om scheurvorming vanwege nieuwbouw zoveel mogelijk te voorkomen zijn alle hoeken en overige verdachte stukken van gaas voorzien.
We hebben na oplevering best wat discussie gehad met de uitvoerder van het nieuwbouwproject. Erg prettig dat we ons toen over het werk van John geen zorgen hebben hoeven maken. Een aanrader !!

Bram Korsten, http://www.drukkebaasjes.nl


John is een topper in zijn vak. Hij is zeer flexibel en betrouwbaar. Hij heeft bij ons het hele huis aangepakt en het ziet er super uit. Hartstikke bedankt John! Een echte StucBeter!

Harrie en Ans


Beste John wat heb je ons super uit de brandt geholpen, mijn stukadoor melde zich ziek. We belde en binnen half uur had je het geregeld, de volgende dag was je er al daarbij uitzonderlijk mooi werk geleverd. Wij super blij. Kei bedankt.


Rob van Geffen


John Bierens heeft bij ons Topwerk geleverd op Zolder,werkt zeer netjes en opgeruimd.
Komt afspraken goed na, volgende keer maken wij weer graag gebruik van zijn diensten.

Groetten Rob en Anita

Chun Teng


Hallo John,

Dank voor het topwerk in mijn appartement!Jeannie en Tony Rakels


Beste John. Superblij zijn wij met het mooie werk wat jij hebt geleverd. Stralend witte prachtige gestucte muren. Een hele goede keuze om jou te laten komen.Je geeft goed advies en werkt zeer netjes. Heel fijn om je in huis te hebben. Wij kunnen je van harte aanbevelen.
Ook een gratis gastenboek? Klik hier
� 2017 Webhelpje.com