Gastenboek - pagina 1 van 3


Welkom op mijn gastenboek. Laat hier een berichtje achter.


Totaal aantal berichten: 57

Mieken

01-02-2017, 05:22:44


Hallo sins gisterenavond staat mijn wereld even stil.
Ik ben net teweten gekomen dat mijn dochtertje van 4 een soja allergie heeft. Dit was even erg schrikken omdat ze namelijk als baby met soja is grootgebracht omdat ze niet op koemelk kon! We dachten dat we goed deden met alles waar koemelk inzet niet te geven . Toen ze 2 jaar was mocht ze langzaam wat melk krijgen om te kijken hoe ze reageerden . Dat ging goed. Dus nu eet ze gemengd . Ze eet kaas en drinkt gewone melk en sojamelk. Maar ik kook nog steeds met soja ,puddings zijn ook nog steeds van alpro. Ik wou nog niet helemaal stoppen omdat ze in de grijze zone zit voor koemelk .Ze klaagden steeds over buikpijn . En na zoveel doktersbezoeken verder ,is de oorzaak gevonden. Soja allergie !.!We gaan deze week naar het uz gaan om alles bij specialisten te bekijken en te bespreken. Dit is voor mij een nieuwe speurtocht .Ik heb geen idee waar overal soja inzit. Dus ik ben heel blij dat ik toevallig op je site bent gekomen . Ik ga deze ook geven aan de opa's en oma's die zullen ook op zoek willen gaan wat ons klein popke wel mag eten nu. Vanaf nu wordt de soja volledig uit ons menu geschrapt alles vliegt in de vuilbak .Ik ben heel erg geschrokken omdat haar waarden zo hoog waren hopelijk heeft ze geen schade opgelopen .

Bieke

10-10-2016, 21:47:49


Hallo, ik eet sinds een paar weken schake en ook wafels waar soja in verwerkt zit ,ik kreeg ongelooflijk veel jeuk ben er dan even met gestopt en nu at ik enkel nog de wafeltjes sind twee dagen terug en ik heb weer zo een jeuk niet te doen , kan ik dat laten testen of zo ? Gr bieke

Erna

05-09-2016, 10:24:04


Hallo, ik vind je site super, heb ik veel steun Aan. Kan je me helpen met het E nummers 491. Is dit soja vrij? Ik heb zo mijn twijfels.

Ted

10-07-2016, 20:18:49


LS.
Is het mogelijk dat iemand met een soja allergie ziek wordt van de geur van voedsel waar soja in voorkomt?

ganool, http://ganool.nl

22-05-2015, 14:14:40


nonton film online - -

Peter, http://nl.opentran.net/nederlands-arabisch

19-03-2015, 18:51:57


Tack U

Frieda

10-03-2015, 10:40:37


Halloo,
Ik mis in je lijstje de E-nummers 471 t/m 479b. Ook deze bevatten sojalecithine. af en toe zie je achter het E-nummer op het etiket staan
E471 (zonnebloemlecithine) Dus als het afwijkt wordt het vermeld. Ik heb de Jumbo hiernaar gevraagd en zij zeiden dat bij hen E472 d en E 472d geen sojalecithine is.

Monique

16-02-2015, 19:10:49


Las dat je soja allergie het moeilijkst vond, omdat je alle etiketten moet lezen. Mijn dochter heeft pinda en soja allergie, maar juist de pinda of arichide zit overal in! Alle etiketten lezen en plantaardige olie laten staan en nooit uit eten! Dus het is zeker niet zo, dat je bij pinda allergie er bent door geen pinda te eten, want de voedselindustrie is gek op pinda, omdat het goedkoop is! Wilde dit toch even vermelden, want een simpel patatje bij de snackbar kan je dood worden als de snackbar in arichide olie bakt. Dit wordt dus heel veel gedaan omdat het goedkoop is! Dus ook voor deze allergie Lle etiketten napluizen!

SBOBET, http:// http://www.bola55.asia/ibcbet.html

10-12-2014, 05:17:05Valuable Information. Lucky Me I Found Your Website By Accident, And I Am Shocked Why This Accident Did Not Happened Earlier! I Bookmarked It.

SBOBET, http:// http://ibola55.com/judibola.html

10-12-2014, 05:15:20Valuable Information. Lucky Me I Found Your Website By Accident, And I Am Shocked Why This Accident Did Not Happened Earlier! I Bookmarked

SBOBET, http://www.bola55.asia/sbobet.html

10-12-2014, 05:14:31Valuable Information. Lucky Me I Found Your Website By Accident, And I Am Shocked Why This Accident Did Not Happened Earlier! I Bookmarked It.

Truus

01-09-2014, 09:00:27


beste medemensen met last van allergische reacties,

ik worstel nog als een met mijn allergie als ik bij vrienden ga eten of in een restaurant. ik gebruik daarvoro vaak onderstaande tekst.

als je wil, kan je 'm natuurlijk ook gaan gebruiken. tips voor verbeterign vd tekst zijn ook erg welkom,

een heel hartelijke groet!

Ik ben allergisch voor peulvruchten en noten. Soja valt daar ook onder. Ik mag
dus GEEN soja, pinda, capucijners, linzen, pecannoten,
erwten, kikkererwten, walnoten, amandel, cashew.
Een paar peulvruchten mag ik WEL: sperziebonen, kidneybonen, bruine bonen
Pijnboompitten, zonnebloempitten en sesamzaad zijn ook okay.

De allergie voor soja is in de praktijk lastig aangezien het in zeer veel bewerkte producten zit. Hier volgt een richtlijn.
• Niet de aziatische keuken
• Bij salade geen dressing; wel vinaigrette, azijn en/of olijfolie
• Bij bakken geen bak&Braad of margarine; wel olijfolie, zonnebloemolie of roomboter.
• Bij frituur: geen frituur vet, soja-olie, arachide- of pindaolie, plantaardige olie die niet nader gespecificeerd is. Wel zonnebloemolie.
• Geen gemarineerd vlees.
• Geen brood uit supermarkt of van bakker, tenzij expliciet is aangegeven dat het vrij is van soja, broodverbeteraar en andere peulvruchten. Biologisch brood is wel okay, rijstwafels ook (en ik kan ook zelf brood meenemen).
• Koekjes, chocola, taart, toast, chips ed, graag de verpakking met ingrediëntenlijst voor me beschikbaar hebben.

Annelies

26-08-2014, 19:41:00


Hey,
Jouw eigen ervaring met allergieën zijn ook wel al heftig geweest zo te lezen.
Ik heb ook verschillende allergieën, ik noem het graag "een groenallergie" dat is makkelijker om uit te leggen aan andere mensen. Ik mag dus niets groens eten, gaande van sla en spinazie (wat de ergste reacties uitlokken) tot kervel, peterselie, watermeloen, groene appel, ...
Het is erg hoe de allergieën telkens zo blijven toenemen. :(
Ik heb onlangs een reactie gehad waarbij heel mijn gezicht was opgezwollen en ik amper nog iets kon zien. Een halve dag op de spoed is het toen geworden omdat ik soja-melk gedronken had.. weer een allergie bij op mijn lijstje.
Na een tijd leer je er wel mee leven, maar het maakt het leven er niet gemakkelijker op.
Groetjes

esmy

24-08-2014, 20:18:59


Idd blijf het product altijd lezen had het laatst nog wokkels zit nu ook soja in en frikadellen ook het is een ware plaag het zit in ontzettend veel producten. Nu hebben wij ook nog eens het probleem dat onze zoon ook geen koemelk mag ivm koemelkeiwitallergie weet iemand nog een merk frikadellen waar dit niet in zit help

lucas duplan, http://www.facebook.com/clinkle

04-08-2014, 05:56:53


Andere fotografen gespecialiseerd in onderwerpen die uniek zijn voor fotografie, inclusief straat fotografie, documentaire fotografie, mode fotografie, trouwreportages, oorlog fotografie, fotojournalistiek, luchtvaart fotografie en commerciële fotografie.

nina

26-07-2014, 16:08:01


Hallo ik ben Nina heb nog maar een goede 2 weken soja allergie. Ook op pinda mijn onderzoek loopt nog verder wachten op mijn bloedonderzoek. Heb op 1 week tijd 3 keer naar de dokter mogen gaan voorinspuitingen adrinaline en 2 cortizone. Ook beginnen op mijn hoofd hevige jeuk mijn hoofd gloeien opzwellingen van lip oor handen netelroos over heel mijn lichaam ademhaling vermoeilijkt. Ik heb van nature uit zeer lage bloeddruk. Van de dokter heb ik kleine spuitjes met adrinaline voorgeschreven. Raar dat je van de ene dag op de andere zoiets kan krijgen. Ben nu 32 jaar nooit aan iets allergies geweest. Ik at zeer graag mcdonalds een lekkere big mac allemaal gedaan. Gaan eten deed ik niet zoveel maar genoot er wel van, nu durf ik niet meer. Ben al bang als ik iets klaarmaak en het moet op eten. Lees de etiketten zeer goed maar onlangs had ik het weer. Naar de slagerij gaan achter vleeswaren, ze snijden alles onder de zelfde machine beleg he. De deze had prijs. Ik moet het nog aanvaarden mijn soja allergie maar met jouw website lukt mij dat zeker. Dank u voor deze website zo voelt men begrepen. Nina

storify.com, http://storify.com/utahseo/utah-seo-services-find-the-right-company

08-07-2014, 08:58:48


Dergelijke positieve beelden worden meestal gemonteerd in frames, genaamd glijbanen. Vóór de recente ontwikkelingen in de digitale fotografie, werden transparanten veel gebruikt door professionals vanwege hun scherpte en nauwkeurigheid van kleurweergave.

professional bibliography, http://www.bibliographyhelp.net/

01-07-2014, 09:26:36


Geld is historisch gezien een opkomende markt fenomeen oprichting van een commodity geld, maar bijna alle hedendaagse geldsystemen zijn gebaseerd op fiat geld. Fiat geld, zoals elke controle of nota van de schuld, is zonder intrinsieke gebruikswaarde als een fysieke grondstof.

professional bibliography

Tosca

27-05-2014, 15:55:02


Hoi Cynthia,
Ik ben erg blij dat ik je website heb gevonden. Ik ben ook allergisch voor soja. En daarnaast ook voor pinda\\\'s en tarwe. Ook heb ik hooikoorst en ben ik allergisch voor huisstifmijt, honden en katten.
Ik heb erg veel gehad aan de informatie op je website en aan jouw verhaal. Bedankt!
Groetern Tosca

bob lalas, http://reversephonelookupview.com

29-03-2014, 07:52:06


Your website when it comes to elegance, it has captured the sense of the readers. The well organized theme blends with the content has the capacity to bring it to the top.
,,

Ook een gratis gastenboek? Klik hier
� 2017 Webhelpje.com