Gastenboek - pagina 2 van 5


Welkom op mijn gastenboek


Klik hier om terug naar de website te gaan
Totaal aantal berichten: 100

Van Die Hage tot Gouwe, http://home.kpn.nl/famdekruijf.001/index.html

23-07-2010, 11:01:23


Ron, Lia en Rufus.
Wij lezen trouw jullie site maar ik zag dat het al heel lang geleden is dat wij gereageerd hebben in het gastenboek. We vinden de foto op de homepage helemaal geweldig!
Veel liefs van je moeder Yentl, oma Tara en ¾ zus Chelsey én Léon en Paula


Reactie van de webmaster:

Hallo Paula, Léon en de rest,

Rufus ziet er wel stoer en geweldig uit op die foto!

Als we op zijn 'jachtterrein' komen, waar hij los mag. Dan staat hij soms minutenlang stil om over het terrein heen te kijken en geuren op te snuiven. Het lijkt dan wel een veldheer die over zijn slagveld kijkt.

Barbara de Groot

07-06-2010, 12:18:08


Hoe is het met Rufus???????
Ik mis de leuke verhalen van jullie en Rufus.Wij hebben zelf een nu 5maanden oud teefje, Faska, die ook uit Boskoop komt.

karine

05-06-2010, 15:03:37


hoi, ik heb op jullie site gekeken en vind het echt overzichtelijk. Ik zoek in Belgie een heidewachtelpuppie maar vind die niet.ik woon in west vlaanderen. Kunnen jullie me soms helpen. Ik heb ook geen benul van de prijs. Kun je me die ongeveer meegeven

Nancy Desmet

22-04-2010, 10:34:19


Hallo, bij het lezen v jullie website dacht ik voortdurend : ja, dat doet onze milo ook, en dat ook, ... Hij is nu 8 maanden en een heerlijke hond. Tenzij hij met zijn vuile poten enthousiast tegen ons opspringt..Net de tuinzetels buitengehaald en wie ligt er al eerste in ??..en ja , hij wil continu bij ons zijn en overal zijn neus tussen steken om toch maar niets te missen. Supernieuwsgierig. Het zou qua uiterlijk en ik denk karakter het belgisch tweelingbroerke kunnen zijn van Rufus... Wij blijven zijn avonturen verder lezen !


Reactie van de webmaster:

Hallo Nancy,

Geweldig toch zo'n enthousiaste hond! Gelukkig kan Rufus ook heel rustig en bedaard zijn, vooral als hij thuis en binnen is. Buiten krijgt hij vaak zoveel prikkels dat hij af en toe flink uit zijn bol kan gaan.
Ben wel benieuwd hoe Milo er uit ziet.

Marloes

05-03-2010, 12:26:02


Prachtige site, leuk geschreven en mooie foto's!

Mijn man en ik willen rond september dit jaar naar Hawaii, wat ik me afvroeg is het levensonderhoud daar duur en raden jullie qua eilanden aan?

Alvast bedankt! Gr. MarloesReactie van de webmaster:

Dank je wel!!
Het is al weer vier jaar geleden dat we de laatste keer Hawaii hebben bezocht. Groente, fruit, vlees, vis en dergelijke is veelal goedkoper dan op het mainland. Als je tenminste de lokale producten koopt. De farmer markets zijn dan ook aan te raden. Huishoudelijke aparatuur, meubelen en dergelijke zijn duurder, omdat deze uit de VS getransporteerd moeten worden. De schappen en winkels zijn op het eind van de maand dan ook minder goed gesorteerd. Maar goed als je op vakantie gaat, heb je daar geen last van.
Wij vinden Big Island en Kauai de mooiste eilanden. De overige kennen we niet echt goed genoeg om er iets van te zeggen.
In ieder geval een heel fijne vakantie toegewenst, en dat zal vast en zeker lukken!

Peterw

16-01-2010, 00:39:14


Hallo,

Ron, ik vind het een fantastische site. Regelmatig kijken mijn vrouw en ik of er weer nieuwe verhalen op staan. En die fantastische foto's. Complimenten aan de fotograaf. Wanneer wij foto's van onze heidewachtel maken zien we vooral wapperende oren. Maar Rufus zal wel een getraind model zijn....


Reactie van de webmaster:

Hallo Peter,

Dank je wel voor de complimenten, leuk om te horen!
We trainen ons inderdaad suf met Rufus, maar niet als model. Je wil niet weten hoeveel foto's we weggooien. Als hij buiten ongelijnd bezig is op het strand, in de velden of vrije gebieden, zetten we ons toestel vaak in de sportstand. In één seconde worden dan verschillende foto's genomen. Er zit er dan meestal wel eentje tussen die goed is. Je moet dan wel goed licht hebben, in de winter werkt dat niet zo fijn.
De foto's met de wapperende oren vind ik bovendien vaak heel leuk, echt des Heidewachtels. Bij andere honden zie je dat niet zo gauw.

lisonne van kempen

10-01-2010, 22:15:47


hallo mensen hoorde dat iemand een nest heeft van kruising engelse springer/heidewachtel?

laat het mij even weten

groetjes lisonne van kempen


Reactie van de webmaster:

uhh, ik weet niet zo goed, wat dit bericht in mijn gastenboek doet.

G&G t Haartje, http://www.geng-thaartje.nl

23-12-2009, 21:06:04


Een heel fijne kerst en een goed 2010 toegewenst.
G&G 't Haartje voor een blije hond.
www.geng-thaartje.nl

ronald, http://jachthonden.goedbegin.nl

29-08-2009, 08:40:13


Hallo,

Ik heb uw site op mijn startpagina http://jachthonden.goedbegin.nl gezet.
Ik zou het heel leuk vinden als u mijn link ook op uw site zou willen plaatsen .

Met vriendelijke groet,

RonaldReactie van de webmaster:

zodra mijn website ge-update wordt staat je koppeling op de introductiepagina van Rufus.

frido (ben's vriend), http://www.bensvriend.tk

10-08-2009, 12:11:26


gefeliciteerd met het behalen van het C-diploma! een hele prestatie voor hond èn baas! en denk maar niet dat anderen het "zomaar" doen met hun hond...
het zoeken naar ondersteuning van hun kop door heidewachtels is rastypisch. maar ook heel begrijpelijk: intelligentie heeft ook gewicht, de kop van een heidewachtel is dus héél zwaar!

tot ziens!
frido en de de doetinchemse bende


Reactie van de webmaster:

dank je wel Frido, we zijn er alletwee ook heel trots op!
Hahaha,dat is weer eens een heel ander perspectief. Ik vind het wel heel plausibel klinken dat Hw's hun kop graag ondersteunen vanwege het intellectuele gewicht.

Sylvia

25-07-2009, 23:40:31


Het behalen van het C-certificaat is natuurlijk een grote felicitatie waard.
Zou het kunnen, dat heidewachtels bestwel veel eigen initiatief tonen, en is het niet zo, dat we daarom zo gek op ze zijn ?!
Er zijn vast ook volgzamere soorten van honden, dan haal je wellicht snel een nog hogere score, maar heb je dan net zo'n leuke hond ?
Hartelijke groet
Sylvia
van Lex Lorcan (= kleine wilde)
Bounce(=stuiteren) Von Beer's Freunde
ps en weer bedankt voor uw geweldige verhaal


Reactie van de webmaster:

Hallo Sylvia,
Ik denk dat je gelijk hebt, Heidewachtels tonen veel eigen initiatief en kunnen ook behoorlijk eigenwijs zijn. Daarom zijn het ook zulke geweldige honden. Tijdens trainingen en wedstrijden kan dit toch ook wel eens wat frustrerend zijn!
Wat een toepasselijke naam heeft Lex!!

Paulien en René, http://www.gardensforall.nl

26-06-2009, 14:55:11


Over 15 dagen mogen wij onze eerste heidewachtel op gaan halen. Tijdens de voorbereidingen kwam ik uw site tegen. Het is maar goed dat ik een vrije middag had, want ik heb het verhaal in één ruk uitgelezen. Echt uit het leven gegrepen. Heerlijk! En u schrijft ook zo lekker! We kijken nu nog meer uit naar de komst van onze Banjer, dan we al deden!! Ik hoop dat we net zoveel plezier beleven aan Banjer, als u aan Rufus.
Bedankt voor de mooie verhalen!


Reactie van de webmaster:

Hallo Paulien en René,

Spannend! We weten nog goed hoe traag de tijd verliep toen we in afwachting waren van de komst van Rufus. Bedankt voor jullie complimenten, fijn om te horen. En jullie zullen vast veel plezier beleven aan Banjer. Heidewachtels zijn echt geweldige honden. Laat nog maar eens van jullie horen als hij bij jullie is, dat zou ik wel leuk vinden.

Ellen en Caico

11-06-2009, 09:52:37


Hallo Ron, Lia en Rufus,

Ik heb jullie dagboek weer gelezen, veel herkenbare dingen. Ik noem Caico altijd ons hertje, wanneer hij zou sierlijk door het hoge gras of struikjes zweeft.
Die oogopslag van Rufus met die oranje bal in zijn bek is echt het zelfde als die van Caico. En die slapende foto met zijn kop in het kastje, weet je dat Caico soms bijna staande inslaap valt, met zijn hoofd op de stoelzitting.
Leuk dat jullie weer zo enthousiast aan het trainen zijn,
Groetjes voor jullie allemaal van Ellen en Caico

Frido Wiertz, http://www.bensvriend.tk

27-04-2009, 12:24:07


zo af en toe denk ik: hoe is 't met Rufus en de familie van Raalten? een leuk enthousiast contact, wat geleid heeft tot weer een prachtige heidewachtel die op een prima plek is terecht gekomen.
Leuk om jullie (nog steeds!) zo aktief te zien met hond èn website! Rufus is een mooie hond geworden, voor iedereen een aanwinst.

tessa

17-04-2009, 12:30:06


ik begin aan mijn spreekbeurt en hier kun je veel informatie halen

boukje zwanenburg en henk van heun

14-03-2009, 21:43:59


Beste Ron,
Eindelijk komt het ervan je te berichten. We genieten nu ruim 1 jaar van de berichten over jouw ervaringen met Rufus. Rufus is 1 jaar ouder dan Aron. Heidewachtel Aron woont nu al weer een jaar bij ons en we genieten met volle teugen van hem. Het is onze 1e hond en twijfels slaan soms toe of we het goed doen. Het is een troost en inspiratie om dan over jouw ervaringen met Rufus te lezen. En.... het filmpje over Rufus op wintersport heeft ons over de streep gehaald om Aron dit jaar mee te nemen naar Zwitserland! Hij en wij hebben genoten; volgend jaar gaat hij zeker weer mee! Hartelijk dank voor de moeite die je neemt om ons op de hoogte te houden van de belevenissen van Rufus en jou. Hartelijke groep van Henk en Boukje


Reactie van de webmaster:

Hallo Henk en Boukje,

Ik kan me heel goed voorstellen dat het af en toe goed doet om te merken dat andere hondenbezitters tegen dezelfde problemen oplopen als jezelf. Ik vind het ook heerlijk om van mensen om me heen te horen dat Rufus toch heel erg veranderd is. Vooral als ik het zelf evntjes niet helemaal zie zitten, want die momenten ken ik ook. Gelukkig overheersen de leuke momenten en ervaringen heel duidelijk. Het is ook geweldig om mee te maken hoe Rufus inderdaad geniet van de wintersport en de andere vakanties en dat zal bij Aron niet anders zijn!

Sylvia

14-03-2009, 13:01:34


Wat een prachtige site heeft u gemaakt.
Het lijkt wel een heel modern boek over de
heidewachtel met fotoos en film, echt super !
Ik heb zelf een heidewachtel van 5 maanden jong en heb uw verslag tot ongev. 30 weken gelezen. Ben benieuwd hoe het verder gaat,
maar wilde u allereerst bedanken voor alle info die hier op een leuke manier te vinden is.
m.vr.gr.
Sylvia v.d. Wel
van Lex Lorcan Bounce Von Beer's Freunde.


Reactie van de webmaster:

Dag Sylvia,

Dank je wel voor je complimenten! Houd er wel rekening mee dat de info op de site van Rufus enkel bestaat uit eigen ervaringen. Dus of je echt iets hebt aan die info daar kun je best wel vraagtekens bij zetten. In ieder geval heel fijn te horen dat je de info op een leuke manier weergegeven vindt.

Erik en Semmie

14-02-2009, 17:42:18


ooh ja.
Ik heb er mijn startpagina van gemaakt!!
E.Roerdink en Semmie


Reactie van de webmaster:

Hallo Erik,

Heel fijn om te horen dat jullie de website van Rufus zo mooi vinden!
Bedenk wel dat ik helemaal niet deskundig ben op het gebied van honden, laat staan op het vlak van Heidewachtels. Ik vertel enkel wat ik heb meegemaakt en nog steeds meemaak met Rufus. En of de dingen die ik met hem doe allemaal even verantwoord is, dat moet je maar met een korrel zout nemen!

Heel veel plezier en succes met Semmie over twee weken!!

Roerdink en Semmie

14-02-2009, 17:40:45


Fantastische website.
Wij (mijn vrouw, kind en ik) lezen er
met veel plezier in.
We hebben gisteren een pub (heidewachtel) uit
gezocht. Over 14 dagen halen we m op.
Semmie zal veel aan deze site hebben.
Heel erg mooi nogmaals.
mvg
E Roerdink.
En namens Semmie alvast bedankt ook :) :)

Sascha

18-01-2009, 13:57:38


Hallo Rufus,
Wat leuk om jouw eigen pagina te lezen en vooral om jouw foto's te zien! Wie weet zien we jou en je baasje wel vaker bij het Goese Meer. Het vrouwtje en baasje vinden dat we leuk op de foto's staan samen met jou en Rocky. Groetjes van de twee witte herder meisjes Aydin en Mika!


Reactie van de webmaster:

Hoi,

Het zijn niet alleen mooie namen voor de twee witte herdermeisjes, maar het zijn ook twee mooie honden! En we zullen elkaar nog wel vaker tegenkomen.
Ook een gratis gastenboek? Klik hier
� 2017 Webhelpje.com