Gastenboek - pagina 1 van 5


Welkom op mijn gastenboek


Klik hier om terug naar de website te gaan
Totaal aantal berichten: 100

Frido, http://www.bensvriend,tk

21-06-2015, 19:20:17


Hé, Rufus! Hoi Ron! een allerlaatste groet moet ik je nog sturen van Fjurdy. Helaas.... we hebben haar op haar laatste reid gestuurd. Het is verdomd moeilijk om ook dan de goede baas te zijn die je denkt te zijn. Geef Rufus een dikke knuffel van me.

wim helleman

06-08-2013, 14:43:46


Hallo, wij hebben ook een heidewachtel: Jipp.
een rue van 1,5 en we zien geliujki gedrag energie maar ook uitvalloen naar andere reuen.
Dus overwegen we castratie maar we zien en lezen dat zijn vacht daar nogal van achteruit gaat. Wat is jullie ervaring met Rufus?


Els Poupeye

10-10-2012, 16:52:01


hi

heb heidewachtel van 3 maand - Kastaar lijkt fysisch maar ook qua karakter of sterk op jullie rufus - dus voor mij de laatste 5 weken een hele hulp en leiddraad - Hoe gaat het nu met Rufus

Bea

28-09-2012, 19:55:27


Hoi Ron

wat een leuke site over Rufus en zo herkenbaar.
We hebben een heidewachtel Diesel die nu 20 weken is. In huis is het een hele rustige hond maar buiten wil hij met alles en iedereen spelen.De beschrijving van Rufus zijn ontwikkeling is leuk om te lezen en de foto's zijn geweldig

Frido Wiertz, http://www.bensvriend.tk

05-09-2012, 00:26:26


he he, ik ben weer bij gelezen...
baas is wel grijs geworden nou ja, ik moet ook niet te vaak in de spiegel kijken.
hoop binnenkort toch de rest na zomer 2011 ook te lezen. hoop dat Rufus wat minder \"bench dagen\" kent...
die van ons klagen al als er niet 3x per dag in het bos wordt gewandeld. hoezo verwend?

groeten,
poot van de bende hier!

Léonieke

25-06-2012, 08:32:44


Beste Ron,
Wat een prachtige website hebben jullie gemaakt over jullie heidewachtel!Onze heidewachtel heet Joep en hij is pas 1 jaar geworden.Het is voor ons heel herkenbaar hoe Rufus zich vooral het eerste jaar op cursus gedroeg, Joep is ook vaak alleen maar bezig met snuffelen en enthousiast doen tegen de andere honden, maar we begrijpen van jullie dat de aanhouder "wint". Ook de manier van liggen op de foto's is zó herkenbaar! Wanneer horen we weer wat over Rufus?


Reactie van de webmaster:

Hallo Léonieke,

Dank je wel, ik heb het altijd met heel veel plezier bijgehouden. Sinds ik met pensioen ben, heb ik er 'geen tijd' meer voor. Samen met Rufus zijn we heel regelmatig langere tijd op pad met onze camper door Europa. Dus wel veel foto's en videos, maar geen gelegenheid om de website ordentelijk bij te houden.
Een Heidewachtel is niet altijd even gemakkelijk, maar als je inderdaad geduld en uithoudingsvermogen hebt met hem of haar, dan heb je er een wereldhond aan. Zorg er maar voor dat je samen met Joep heel veel plezierige momenten hebt, je kunt nog lekker lang van 'm genieten!

barbara de groot

20-03-2012, 15:58:37


Dag Ron,
Ben je na je pensionering helemaal stilgevallen????
Alles goed?
Groeten,
Barbara


Reactie van de webmaster:

Hallo Barbara,

Alles gaat heel goed, voor wat betreft de website van Rufus is inderdaad alles na mijn pensionering stilgevallen. Ik hoop binnen afzienbare tijd een laatste update te plaatsen!

Diana

28-12-2011, 23:39:13


hallo, per toeval kwam ik op jullie site terecht.We hebben sinds kort ook een Heidewachtel (Roos) en ze is nu 14 weken en met veel plezier heb ik deze site aan mijn favorieten toegevoegd. Het is ontzettend leuk de ervaringen van Rufus te lezen zo kan ik ze vergelijken met die van Roos en wat we natuurlijk kunnen gaan verwachten. Ik heb al een heleboel herkenbare situaties gelezen.
bij deze alvast bedankt voor de genomen moeite alles op te schrijven en dit openbaar te zetten voor anderen.

Arianne Scheers

12-12-2011, 16:23:01


Hallo Ron,
Ik kijk geregeld op je site voor nieuwe avonturen van Rufus maar het is al een tijdje stil rond Rufus.
Groetjes,
Arianne Scheers van Senna en Izzy


Monique

03-10-2011, 22:07:33


Hallo, Ook wij hebben erg genoten van jullie verhalen en foto's en filmpjes. We hebben een HW van bijna 6 maanden en we genieten met volle teugen van onze hond. De verhalen zijn erg herkenbaar.
Zo ontzettend leuk.

Diana

18-09-2011, 22:34:26


Op mijn zoektocht naar alle informatie over de heidewachtel kwam ik ook op uw site. Wat een geweldige verhalen en wat heb ik gelachen om alle acties die Rufus heeft uitgehaald. Het deed me wel goed nadenken over of de heidewachtel wel bij ons zou horen. Lang gedacht en toch zijn we "om". Nog wel vaak denkend aan uw verhalen. Over 2 weken krijgen wij ook een pup. Nu zag ik op uw site de bench staan en zou u mij kunnen laten weten welke afmeting dit is want ik begrijp dat Rufus hier nog regelmatig in zit nu hij groot is. Nog heel veel plezier met Rufus.


Reactie van de webmaster:

Dank je wel voor je complimenten. Een Heidewachtel betekent zowel 'lief als leed'. Af en toe kan ik Rufus wel achter het behang plakken, als hij weer eens het nodig vindt om in een modderpoel rond te darren en pikzwart zich vlakbij mij uitschudt. Een moment later kan hij aandoenlijk lief zijn. Dat schijnt des Heidewachtels te zijn.
Heel veel succes en plezier met jullie pup! Rufus slaapt iedere nacht in zijn bench. Als er visite komt, gaat hij ook eerst in de bench. Het formaat van de bench is 104 (l) x 80 (h) x 69 (d). Voorheen had hij een maatje kleiner, wat feitelijk gezien al voldoende was. In zijn huidige bench kan hij uitgestrekt liggen en heel vaak ligt hij er zelfs in de breedte in. Er hangt bovendien een bak water in. Voor onderweg en bij bezoeken hebben we ook een kleinere opvouwbare bench.

Frido Wiertz, http://www.bensvriend.tk

14-04-2011, 21:10:33


weer 's bijgelezen. Mooi dat het goed gaat, nog steeds prachtige foto's. zo te lezen hebben jullie indertijd een goede keuze gedaan om voor een heidewachtel te gaan.
hartelijke groeten uit Doetinchem!
Gerda, Frido en twaalf poten

Hilde

04-03-2011, 22:49:25


Hallo Ron
Kom toevallig op je site. Ken je me nog Hilde van de cursus EG wat was het elke week weer gezellig. Wat vind ik het ontzettend leuk dat jullie zo genieten van Rufus.Ga je nog naar trainingen met hem jacht of apporteer of geniet je gewoon elke dag met hem tijdens je lange wandelingen,Wens je nog erg veel plezier met hem.
groeten Hilde


Reactie van de webmaster:

Hallo Hilde,
Natuurlijk ken ik je nog! Rufus en ik zijn met de jachtcursus voor een jaartje gestopt. Over een half jaar ben ik pensionado en beginnen we weer op het gemakje zaken terug op te pakken. De dagelijkse wandelingen gaan natuurlijk gewoon door!

Nanda van Vliembergen

19-02-2011, 22:44:11


Beste Ron, jullie schitterende site hebben we al vaak bekeken en eindelijk plaatsen we nu ook een bericht in jullie gastenboek.
Ook wij hebben een reu van Léon en Paula. Schitterende hond uit het E-nest. Hij is superenthousiast en geniet volop van de Zeeuws-Vlaamse polder.
Groeten, Nanda en Patrick


Reactie van de webmaster:

Hallo Nanda & Patrick,

Wat leuk dat er een halfbroertje van Rufus ook in Zeeland is komen wonen!
We zijn heel erg benieuwd hoe jullie HW eruit ziet en hoe hij heet. Hij zal vast heel veel genieten en plezier hebben van de ruimte die hij in het Zeeuwse heeft!

groetjes,

Ron, Lia & Rufus

Klara

15-01-2011, 21:02:35


Wat een leuke site. Zelf heb ik twee teckels (langhaar en kort haar) maar als er nog ooit een nieuw hondje moet komen dan wordt het beslist een Heidewachtel.
Groetjes
Klara


Reactie van de webmaster:

Grappig! Voordat Rufus bij ons kwam wonen, hadden wij ook een langharige teckel.

Pieter

07-01-2011, 22:00:30


Beste Ron, wat een prachtige uitgebreide verhalen! Geweldig om te lezen! We hebben hiermee een scherp beeld gekregen wat ons als toekomstige Heidewachtelbezitters staat te wachten. Dank daarvoor!


Reactie van de webmaster:

Dank je wel Pieter. Houd er wel rekening mee dat iedere Heidewachtel weer anders is. Je zult in ieder geval plezier beleven aan je hond, geniet ervan!!

Rutger, http://www.heidewachtelsdiejarigzijn.nl

03-12-2010, 23:22:19


Gefeliciteerd ouwe dibbes! een extra bot voor jou vandaeghe.

Tot snel

Léon en Paula

03-12-2010, 10:52:29


Rufus, gefeliciteerd met je 4e verjaardag!

Je moeder, oma en je zus.


Reactie van de webmaster:

Dank jullie wel! En jullie gefeliciteerd met de zoons, dochters, kleinzoons, kleindochters, halfbroertjes en halfzusjes uit het D-nest.

Rob

25-08-2010, 21:56:16


Hallo. Ik heb vanavond delen van jullie site gelezen en weet nu dat ik er even goed voor moet gaan zitten. Erg leuk en mooi geschreven met veel punten van herkenning, omdat wij ook in het rijke bezit zijn van een Heidewachtel van nu 5 maanden oud. Ze komt van Loenerhof en heet Kira. Wij zullen nog vaak jullie mooie foto's gaan bekijken. Rob, Jos en Kira


Reactie van de webmaster:

Dag Rob,

Dank je wel voor de complimenten, en geniet vooral van Kira. Pups zijn volwassen voordat je het in de gaten hebt!

jozien

23-08-2010, 21:22:25


Hallo Ron en Lia,
Wat is Rufus een mooie hond geworden,en wat zijn het leuke verhalen met bijbehorende foto`s,echt mooi.

Ook een gratis gastenboek? Klik hier
� 2017 Webhelpje.com