Gastenboek van Stucadoorsbedrijf John Bierens - pagina 9 van 10


Gastenboek van Stucadoorsbedrijf John Bierens


Totaal aantal berichten: 80

Twan Son en Breugel


Hallo John,

Met de herfstzon volop op jouw stucwerk... Mooi en glad afgewerkt. Onze muren in de woonkamer, gangen, keuken en trappenhallen zijn nu verfklaar, precies zoals je had beloofd. Wij zijn tevreden! Groetjes!


Ans Smet


John we zijn erg blij met het mooie werk wat je geleverd hebt.
De slaapkamers zijn weer perfect recht en vlak .We zijn erg trots op jou omdat je het weer zo netjes voor elkaar hebt gekregen dat was niet eenvoudig.petje af
en nogmaals BEDANKT.!!!!!!!!!

Dieny en Jan Bijl Mierlo


serre / tuinkamer met lichtstraat in Mierlo John heeft in week 11 fantastisch stucadoorwerk bij ons afgeleverd. Daarbij opgeteld de schone manier van werken maakt dat je je geen betere stucadoor kunt wensen. Van harte aan te bevelen.
Dieny en Jan Bijl

Frank


John heeft bij ons prachtig werk geleverd in woonkamer en keuken van onze jaren '30 woning. De echte uitdaging komt er nog aan... het stucen van de badkamer en aanhelen van een aantal bijzondere elementen. Maar ook daar hebben we alle vertrouwen in!

Tineke Geldrop


Hallo John,
Mijn hele beneden huis heb ik door jou laten
stucken waar ik heel erg tevreden mee bent.
Zal je naam en adres aan iedereen doorgeven
die 'n stukadoor nodig heeft.

Groetjes van Tineke

Kees en Diana van Kaam Eindhoven


Beste John,

ons hele huis moest gestuct worden. Wat ging het snel en wat knapte het mooi op! Strakke hoeken, goede suggesties en een snelle oplevering. Het is nog mooier geworden dan wij in gedachten hadden!

Kees en Diana van Kaam

Van den Boogaard (v) Veldhoven


He John, Bedankt voor de strakke muren die we hebben gekregen. Ziet er zeer goed uit. Zal je zeker aanbevelen bij vrienden en kenissen.

Bianca Gomez


Hoi John,

Bedankt voor het mooie resultaat op onze zolder!!Zijn er heel blij mee,en heel fijn dat je nog komt voor onze douche stellen we erg op prijs.Zou je zeker weer bellen als we iets hebben of aanraden bij familie en vrienden.
Groetjes Bianca Manuel en Dylan
Ook een gratis gastenboek? Klik hier
� 2018 Webhelpje.com