Gastenboek - pagina 1 van 1


Welkom op mijn gastenboek


Klik hier om terug naar de website te gaan
Totaal aantal berichten: 2

Lia Govers

28-04-2009, 14:58:32


Daar hier vooral interesse bestaat in hechtingsproblemen, zou mijn pas verschenen boek voor sommigen misschien ook interessant kunnen zijn?
Sinds ca. 12 maart '09 is mijn autobiografische boek van VOLLE schizofrenie-genezing overal verkrijgbaar: bij normale boekhandels in Nederland en Belgie, maar ook on line bij bruna.nl, ako.nl, bol.com enzovoort of ook direct bij freemusketeers.nl.
Titel: 'Haal je een moederband niet meer in?' (ondertitel: Autobiografie van een genezen schizofreen) van Lia Govers - uitgever Free Musketeers - ISBN 978-90-484-0514-5, prijs 16,95 euro. Het is, op mijn aanvraag, ook voorzien van het begeleidende kommentaar van mijn psychotherapeute n van mijn psychiater.
Ik woon al tientallen jaren in Italie, waar ik voor 1999 vier jaar lang manifest 'paranoid schizofreen' ben geweest (met een uitgebreid delirium), maar met behulp van een jarenlange psychodynamische gesprekstherapie ben ik daar nu van genezen. Al sinds bijna 7 jaar slik ik gn psychofarmaca meer.
Op 17 maart 2009 is er in het Noordhollands Dagblad (editie Alkmaar e.o.) al een artikel over verschenen, nadat de redactrice mijn boek gelezen had. Zeker is dit artikel via Internet ook leesbaar.
Het tijdschrift Deviant zal er in het aanstaande septembernummer ook een artikel aan wijden. Misschien zullen andere tijdschriften, zoals Psy, het Tijdschrift voor Psychiatrie en het Maandblad voor de Geestelijke Gezondheid dit ook nog doen (ik heb allen al een poos geleden 1 recensie-exemplaar gestuurd).
Voor wie nog meer details vooruit wil weten: voor en tijdens mijn schrijfproces heb ik onder anderen ook Luc Ciompi (Affektlogik), G. Benedetti, Jung, Laing, A. Lowen, boeken van 2 italiaanse fenomenologen (waarvan 1 ook psychiater) en nog andere boeken gelezen en mijzelf daarmee geconfronteerd, ook al blijft alles simpel verwoord.


Webmaster

20-04-2008, 22:40:38


Welkom op deze website, ik hoop dat u hier de informatie kan vinden die u zoekt.

Heeft u een website gevonden die op deze site geplaatst kan worden laat het mij dan weten.

Ook hoop ik dat u met andere bezoekers van deze site contact krijgt via sit gastenboek
Ook een gratis gastenboek? Klik hier
� 2017 Webhelpje.com